Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor (o)pa en (o)ma

Leonie Vorstenbosch wil graag haar ouders in het zonnetje zetten en trakteren op de Bossche Bol XL. Ze schrijft aan de redactie:

"Mijn moeder heeft in november 2018 een week voor haar tachtigste verjaardag een herseninfarct gehad, met heel veel geluk hebben we haar verjaardag kunnen vieren. Een wonder. Zes maanden later had ze opnieuw een hersenbloeding, dat had veel impact op haar en het hele gezin. Ze is nog steeds herstellende. Maar ons moeder/oma maakt toch alle dagen voor ons eten klaar, als we zijn werken. Ons vader/opa doet ook zijn uiterste best om haar aan alle kanten bij te staan. We zijn zo trots op ons moeder/oma met haar sterke wilskracht. Dit hebben ze samen wel verdiend."

-Namens de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.