Iris Hond komt met 'Quiet Winter Concert' naar de Maaspoort
Iris Hond komt met 'Quiet Winter Concert' naar de Maaspoort

Iris Hond betovert en ontroert met Quiet Winter Concert

's-HERTOGENBOSCH - Op 23 november komt pianiste, componiste, zangeres en tekstschrijfster Iris Hond naar de Maaspoort voor een exclusief concert onder de naam 'Quiet Winter Concert'. Iris brengt met 'haar' Music For Shelter Foundation in samenwerking met Quiet en Theater aan de Parade een speciaal evenement naar 's-Hertogenbosch.

Het is een concert waarbij werelden samenkomen en er aandacht is voor elkaar. Hierbij wil Iris bezoekers op haar eigen unieke manier inspireren. De afgelopen jaren heeft zij duizenden mensen in vervoering gebracht met de vertelling van haar eigen bewogen leven. Ze heeft publiek over de hele wereld weten te inspireren met de manier waarop zij zich ontwikkeld heeft tot het formaat artiest dat zij nu is. Het Quiet Winter Concert zal daarop geen uitzondering zijn. Iris weet hoe het is om in armoede te leven, ze heeft ook in armoede en op straat geleefd. Juist daarom en daarmee heeft Iris een gezicht gegeven aan deze schrijnende situaties.

Quiet
Quiet zet zich in voor mensen in armoedesituaties in Nederland. Dat vertaalt zich in drie te onderscheiden activiteiten. Om te beginnen de Quiet Community's. Hiermee stimuleert en organiseert Quiet lokale solidariteit met mensen in armoedesituaties. Dan het Quiet-fonds. Hiermee geeft de organisatie financiële ondersteuning aan initiatieven die de effecten van de armoede voor kinderen verzachten. Tot slot de Quiet 500. De 'armoedeglossy' die met een knipoog het verhaal van mensen in armoede vertelt. Door een kaartje voor deze bijzondere beleving te kopen, geeft de koper hiermee iemand uit de Quiet Community automatisch de kans op dezelfde onbezorgde en muzikale avond. Daarnaast gaat er € 2,50 per ticket naar de Music for Shelter Foundation.

Arrangementen
Tijdens dit concert zijn er tevens verschillende arrangement te boeken, om deze avond uit nog completer te maken. Hierbij is er keuze uit het Concertarrangement (€9,75) met een gereserveerde tafel, ontvangst met koffie/thee en zoete lekkernijen, een pauzedrankje en een drankje na afloop met warme bittergarnituur, het Concertarrangement Deluxe (€14,75), idem maar dan met een luxe borrelplateau na afloop en het Dinerarrangement (€49,75) met een gereserveerde tafel in de dinerruimte, een 3-gangendiner (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) met een drankje per gang, een pauzedrankje en een drankje en warm bittergarnituur na afloop.

Quiet Winter Concert van Iris Hond komt zaterdag 23 november naar Maasport Sports & Events. Kaarten voor deze avond – en de bijbehorende arrangementen - zijn te boeken via de site van Theater aan de Parade: theateraandeparade.nl.