11 Dagen voordeel bij Autobedrijf Van den Udenhout

In álle showrooms van Autobedrijf Van den Udenhout profiteert u 11 dagen lang van de allerscherpste private lease-deals, van/voor prijzen én inruilpremies. En alle merken doen mee. Dus kom tot en met 28 september naar Van den Udenhout in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Oss of 's Hertogenbosch. En scoor uw nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA! 

Tijdens de 11-daagse geeft het autobedrijf extra korting bóvenop de (al scherpe) landelijke tarieven. Stap bijvoorbeeld in een rijk uitgeruste SEAT Ibiza voor € 239,- per maand (was € 306,- p/m). Of in een gloednieuwe Volkswagen Polo voor € 299,- per maand (was € 327,- p/m). De acties zijn uniek in Nederland! Ook op een nieuwe Audi A1 Sportback Pro Line krijgt u tijdens de 11-daagse een extra maandelijkse korting van € 36,-. Die private least u al vanaf € 309,- per maand.

Liever iets ruimers? Kies voor een aantrekkelijk geprijsde SUV, zoals de Volkswagen T-Cross voor slechts € 359,- per maand. Of stap voor € 539,- in de riante SEAT Tarraco.

Bekijk & vergelijk alle merken en actiemodellen op de speciale website ? udenhout.nl/11daagse. En kom tot en met zaterdag 28 september naar één van de showrooms van Autobedrijf Van den Udenhout en profiteer!