Het Dierendagfeest wordt afgesloten met een buitenbioscoop waarbij ook uw hond welkom is
Het Dierendagfeest wordt afgesloten met een buitenbioscoop waarbij ook uw hond welkom is

Fwd: bel contact

Dierendagfeest bij Animal Center

VUGHT / KAATSHEUVEL – Vrijdag 27 september is het dierendagfeest bij Animal Center en dat wordt dit jaar gevierd met een Food & Fun Market en buitenbioscoop. Iedereen is van harte welkom van 15.00 tot 22.00 uur, zowel in Vught als in Kaatsheuvel. De winkels zijn speciaal voor het dierendagfeest geopend tot 22.00 uur.

Tijdens het dierendagfeest wordt er een feestelijke markt georganiseerd met meer dan 25 kraampjes. Er zijn veel leuke activiteiten, heel veel moois voor uw huisdier, de laatste trends én mooie acties. Voor 1 euro zijn er Animal Center shopping bags te koop. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de Stichting Zorgdier en Stichting Hulphond en u ontvangt hiermee 10% korting in de winkel tijdens het dierendagfeest (m.u.v. aanbiedingen). Tussen 15.00 en 20.00 uur kunt u bij de Pets Health dierenkliniek een gratis gezondheidscheck van uw huisdier doen. Voor de kinderen is er vanaf 15.00 uur een spannende speurtocht door de winkel en ze kunnen meedoen met de kleurwedstrijd en kans maken op mooie prijzen. Haal de kleurplaat op in de winkel of download deze op de website van Animal Center. De avond wordt afgesloten tussen 20.00 en 22.00 uur met een buitenbioscoop waar een familiefilm gedraaid wordt. U en uw hond zijn van harte welkom. Tip: Neem zelf een stoeltje of krukje mee om op te zitten tijdens de film, Bij slecht weer gaat de buitenbioscoop niet door.

Animal Center is een grootschalige dierenwinkel, met een zeer uitgebreid assortiment diervoeding en dierbenodigdheden en compleet met Pets Health dierenkliniek, hondentrimsalon, Pets Academy en bovendien een Dogwash waarin je gemakkelijk je hond kunt wassen en drogen. Animal Center is 7 dagen per week geopend en gevestigd aan Verzetstraat 11 in Kaatheuvel en De Schakel 12 in Vught. Meer informatie op www.animalcenter.nl.