Bossers Vlees heeft een enorm assortiment voor de barbecue, fondue, gourmet en steengrill en staat bekend om zijn uitstekende barbecuepakketten
Bossers Vlees heeft een enorm assortiment voor de barbecue, fondue, gourmet en steengrill en staat bekend om zijn uitstekende barbecuepakketten

Bossers Vlees breidt aantal leenbarbecues en -grills enorm uit

's-HERTOGENBOSCH - Buiten eten is enorm populair. Het buiten koken hoort daarbij, met vlees, vis of vega op de barbecue of aan het spit. Bossers Vlees biedt klanten de mogelijkheid om barbecues op gas en houtskool, grills, wokpannen, steengrills, fonduesets en gourmetstellen gratis te gebruiken. Vanwege de enorme vraag naar barbecues en grills met spit heeft Bossers Vlees het aantal barbecues en grills met spit behoorlijk uitgebreid. Toch blijft reserveren belangrijk!

Wie aan barbecuen denkt, denkt aan Bossers. Bossers Vlees heeft een enorm assortiment voor de barbecue, fondue, gourmet en steengrill en staat bekend om zijn uitstekende barbecuepakketten. "Het is een vers vleesformule waarbij zeer scherpe prijzen worden gehanteerd voor vlees van een hoge kwaliteit", vertelt eigenaar Lauran Bossers. "Met de voordeelformule boekten we bij de start al direct succes. Klanten uit de wijde omtrek komen hun vlees bij ons kopen. Ze komen speciaal voor de prijs, de kwaliteit en de vriendelijke en kundige bediening. Het slagersvak is een beroep dat al in de vroege uurtjes start. Dagelijks worden alle producten zelf gemaakt. De spiezen en saté in alle variaties worden zelf in eigen keukens gemaakt. Het vlees wordt dagelijks vers gemarineerd, spare ribs, drumsticks, beenhammen en spek worden steeds weer dagelijks vers gegrild. Momenteel zijn grote stukken vlees erg in trek. Denk daarbij aan picanha, brisket, bavette, procureur, boston butt, T bone, tomahawk, rib Eye, entrecote, rib roast, ossenhaas, lamsbout, heel lam, speenvarken, hele schouder of hele hammen. U kunt dan ook het spit gebruiken. Daar is dan ook steeds meer vraag naar."

Zin om te barbecuen deze week? Vooraf bestellen is aan te raden. Kijk voor meer informatie en de actuele aanbiedingen op: www.bossersvlees.nl. Bossers Vlees is gevestigd aan de Churchilllaan 89 te 's-Hertogenbosch.