Logo bosscheomroep.nl
Signore gaat stoppen. Alles mag weg met heel veel korting
Signore gaat stoppen. Alles mag weg met heel veel korting

Laatste weken voor Signore heren onder-, bad- & nachtkleding

's-HERTOGENBOSCH - Nog een paar weken en dan zal Signore heren onder-, bad- & nachtkleding zijn deuren na 24 jaar definitief sluiten. Signore is open tot en met 22 juni 2019. Tot die tijd kunt u nog profiteren van de grootse leegverkoop.

Het is een bitter pil voor eigenaar William Dieckmann om na al die jaren de deuren te sluiten. "Toen we 24 jaar geleden begonnen bestonden zaken zoals internet, parallelimport, Black Friday en dergelijke niet of nauwelijks. Maar helaas, de tijden zijn veranderd en ik heb tot mijn spijt moeten besluiten om Signore in 's-Hertogenbosch te sluiten", aldus William. "Het is natuurlijk niet leuk, zeker niet voor mijn collega Ted die al ruim 22 jaar bij Signore werkzaam is, maar de kosten wegen niet meer op tegen de baten. We hebben geen andere keus."
"Sinds we hebben aangekondigd dat we gaan sluiten hebben we enorm veel hartverwarmende reacties gehad", gaat William verder. "Veel van onze vaste klanten zijn nog even langs geweest om een hart onder de riem te steken. Onze oprechte dank hiervoor aan iedereen!" Inmiddels is de grote leegverkoop begonnen. "We geven nu 60% korting op de gehele collectie. Die korting is dus op alle pyjama's, badjassen, sokken, zwemkleding, ondergoed enz. enz. Met merken zoals Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Schiesser, Sloggi, Diesel, Björn Borg en nog veel meer is er voor iedereen nog volop keus. Maar wees er snel bij want op is op en in dit geval is weg echt weg. Als extraatje voor de laatste weken hebben wij ook een deel van de winkel gevuld met sokken, maillots, panty's, leggings en kniekousen voor dames en kinderen voor €2,- per stuk of 3 voor €5,-."

Signore is open tot en met 22 juni aan de Vughterstraat 49 te 's-Hertogenbosch. De andere winkel van William, Bofkont! aan de Moenenstraat 7 in Nijmegen zal openblijven.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?