Logo bosscheomroep.nl
Het team van De Hypotheker staat voor u klaar in 's-Hertogenbosch en in Rosmalen
Het team van De Hypotheker staat voor u klaar in 's-Hertogenbosch en in Rosmalen

De Hypotheker Den Bosch opent vestiging in Rosmalen

's-HERTOGENBOSCH/ROSMALEN - 2019 is een bijzonder jaar voor franchisenemer Carel Goethart, die sinds 2002 aan het roer staat bij De Hypotheker Den Bosch. In april is namelijk zijn tweede vestiging geopend, in Rosmalen. Een Hypotheker-vestiging in Rosmalen was een langgekoesterde wens van Carel. Hij is dan ook erg blij met de realisatie van deze nieuwe vestiging: "Het heeft even geduurd, maar eindelijk hebben we het perfecte pand in Rosmalen gevonden. Na een grondige verbouwing is 1 april de nieuwe Hypotheker vestiging feestelijk geopend."

De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie voor hypotheekadvies en bemiddeling bij alle financiële zaken rondom je eigen woning. Carel: "Voordat je op zoek gaat naar je droomhuis, is het aan te raden om even bij De Hypotheker langs te gaan. In ons advies stemmen we wensen af op uw mogelijkheden. Dat doen we met open vizier. Dus vertellen we het ook als het niet verstandig is om alles eruit te halen wat erin zit. Soms zitten er te grote risico's aan het financieren van je 'droomhuis'. Het is zaak om van te voren goed vast te stellen hoeveel je maandelijks wil uitgeven en bij welke soort hypotheek jij je het prettigst voelt. Het team van De Hypotheker Den Bosch en nu dus ook Rosmalen helpt je graag bij het maken van de juiste keuze." Het team is door de jaren heen flink uitgebreid. Inmiddels bestaat de totale club van De Hypotheker Den Bosch en Rosmalen uit 10 gedreven adviseurs en assistentes. Ze staan voor u klaar voor onafhankelijk hypotheekadvies, financiële analyse/planning en andere financiële zaken. Denkt u erover om uw woning te verduurzamen? Ook voor de financiering van energiebesparende voorzieningen als zonnepanelen, isolatie en of een HR-ketel kunt u er terecht. Samen brengen we uw huidige financiële situatie in kaart en zetten uw mogelijkheden op een rijtje."

De Hypotheker Den Bosch is gevestigd aan de Stationsweg 3 te 's-Hertogenbosch. De nieuwe vestiging in Rosmalen aan de Catelijnen 1. Meer informatie of het maken van een afspraak 073-612 47 00 ('s-Hertogenbosch) of 073-303 67 09 (Rosmalen). Zie ook: www.hypotheker.nl.