Logo bosscheomroep.nl
Het team van Change Hairstyling Rosmalen staat voor je klaar! Foto: Michel van de Langenberg
Het team van Change Hairstyling Rosmalen staat voor je klaar! Foto: Michel van de Langenberg

Change Hairstyling nu ook in Rosmalen

ROSMALEN – In juni 2007 opende Change Hairstyling de deuren in Vught om de markt te veroveren met een nieuw concept. Vanuit de overtuiging dat naar de kapper gaan niet duur hoeft te zijn, leveren zij de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bovendien kun je er iedere werkdag niet alleen overdag maar ook in de avonduren terecht. De kapsalon is al vanaf het begin een groot succes. In november 2017 kwam er dan ook een vestiging bij in Boxtel en sinds kort beschikt Change Hairstyling over een ruime salon van 130 m2 midden in het centrum van Rosmalen.

Elk filiaal wordt vertegenwoordigd door een Salonmanager en zeer ervaren Top stylist, voor Rosmalen is dit Leslie Wollen. 'Dreamteam' Dorien en Jos Beks vormt de drijvende kracht achter Change Hairstyling. Kapster Dorien is als vakvrouw verantwoordelijk voor het personeel en de kwaliteitswaarborging, terwijl Jos o.a. de administratie en marketing voor zijn rekening neemt. "We zien enorme potentie in het kappersvak", vertelt Jos enthousiast. "We leveren het hoge serviceniveau dat je volgens ons in iedere kapsalon zou mogen verwachten tegen een voordelige prijs. We kunnen die zo laag houden door veel tijd te investeren in het vergroten van onze naamsbekendheid, op alle mogelijke manieren. Zo zorgen we ervoor dat onze salon van 's-ochtends vroeg tot 's-avonds laat vol zit. Bij ons draai je sowieso niet op voor de 'no show' kosten van anderen. Verder kun je tot minimaal 24 uur van tevoren je afspraak gratis annuleren." Het moge duidelijk zijn: De klant is koning bij Change Hairstyling. "We doen ons uiterste best om er achter te komen wat voor kapsel het beste past bij jou en jouw haar. Is er alsnog iets niet helemaal naar wens? Dan kun je gewoon terugkomen en lossen we het gratis voor je op. Wij willen namelijk dat jij als klant 100% tevreden bent, ook de dag na je afspraak. Dat is wel een cultuuromslag, veel mensen hebben er moeite mee eerlijk te zijn over wat ze echt vinden. Om die reden trainen wij onze kapsters om hier extra alert op te zijn en proberen wij een ontspannen sfeer te creëren waarin iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. We merken dat onze klanten deze werkwijze erg waarderen." Ambitie hebben deze inspirerende vertegenwoordigers van een geheel nieuwe generatie kappers zeker. "De vierde vestiging zit al in de planning!"

Change Hairstyling Rosmalen is gevestigd aan Torenstraat 4, tel. 073-2340404. U kunt 24 uur per dag een afspraak maken via www.change-hairstyling.nl.

Actie
Ben je binnenkort jarig en wil jij in aanmerking komen voor een gratis knipbeurt bij Change Hairstyling? Mail dan je naam en foto naar rosmalen@change-hairstyling.nl. Wie weet ben jij de gelukkige!

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?