Logo bosscheomroep.nl
John, dochter Tamara en Irma Ceulemans zijn trots op 20 jaar Kippie Den Bosch
John, dochter Tamara en Irma Ceulemans zijn trots op 20 jaar Kippie Den Bosch

20 jaar Kippie Den Bosch: 'we zijn een echt familiebedrijf geworden'

's-HERTOGENBOSCH – "Dat ziet er lekker uit, ik krijg er honger van!" Ze horen het dagelijks bij Kippie in de Helftheuvelpassage. De lange vitrine met smakelijke gerechten en de geur van vers gegrilde kippenpoten zorgen altijd voor voldoende aanloop. En natuurlijk de gezellige familie die het filiaal runt en altijd in is voor een praatje. Want Kippie is inmiddels een echt familiebedrijf geworden met eigenaars John en Irma Ceulemans, hun beide dochters, schoonzus en zwager in de zaak. Vorige week bestond hun Kippie-filiaal 20 jaar.

Twintig jaar geleden openden John en zijn vrouw Irma de winkel, in eerste instantie aan de andere kant van de Helftheuvelpassage. Irma vertelt: "John wilde altijd al voor zichzelf beginnen. Hij wilde eigen baas zijn. Ik vond het eigenlijk geen goed idee. Toch besloten we de gok te wagen." Daar kregen ze geen spijt van. Nu twintig jaar later is het een succesvol familiebedrijf. Ruim twee jaar geleden verhuisde Kippie naar de huidige locatie in de Helftheuvelpassage: "We merken echt verschil. Op onze oude plek botsten we tegen elkaar. Het was veel te klein. Nu is de zaak twee keer zo groot en het is ook twee keer zo druk! Daarnaast doen we er verschillende dingen bij. We hebben nu ook een webshop. En de Kippie-pannen en -boxen zijn een groot succes. Het werk wordt zo steeds leuker en diverser." Het contact met de klanten vindt Irma het allerleukst: "Iedereen komt een praatje maken, ook al kopen ze niks. Wij vinden dat gezellig en zij worden er ook blij van." Irma is trots op de groei die ze hebben gemaakt en heeft er na al die jaren nog lang geen genoeg van: "We gaan nog wel even door!", zegt ze lachend.

Grillwinkel Kippie zit verspreid in heel Nederland maar we zijn het erover eens dat het filiaal in 's-Hertogenbosch de allerleukste is. Loop eens gezellig langs in de Helftheuvel en profiteer van leuke jubileumaanbiedingen. Info: www.kippie.nl/kippie-den-bosch.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?