Logo bosscheomroep.nl
Musicalvereniging Theabelle. Foto: Christel Pennings
Musicalvereniging Theabelle. Foto: Christel Pennings

Musicalvereniging Theabelle presenteert: 'Dokter! Wat doet u nu?!'

's-HERTOGENBOSCH – In het weekeinde van donderdag 16 t/m zondag 19 mei staat Theater aan de Parade in het teken van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ). De musicalvereniging van het ziekenhuis, Theabelle, bestaat dit jaar 25 jaar. De vereniging, voornamelijk bestaande uit medewerkers van het ziekenhuis, presenteert daarom een speciale jubileummusical in Theater aan de Parade op 16, 18 en 19 mei. Op ludieke wijze laat Theabelle zien waar het met de zorg naartoe gaat. Een feest van herkenning! Bovendien opent JBZ op zaterdag 18 mei haar deuren. Niet letterlijk, maar op locatie in Theater aan de Parade. Deze open dag staat in het teken van het beleven van ziekte en gezondheid.

De voorstelling is een heerlijk avondje uit dicht bij huis, met hilarische sketches, dans, een prachtig orkest en herkenbare (meezing)muziek waarbij onszelf een spiegel wordt voorgehouden. We moeten allemaal letten op onze gezondheid. Maar hoe doen we dat? Geen Bossche Bollen meer, maar worteltaart? Dan wel zonder koolhydraten hè? Sowieso stoppen met roken. Dat mag echt niet meer. We moeten vooral ook veel bewegen. In bed liggen is echt zó 2017. Actief zitten of staan, dat is veel gezonder. Meer mensen aandacht geven, dat is het idee. Zoals het 'vruuger' eigenlijk was…

Open dag in Theater aan de Parade
Dit jaar is de open dag van het Jeroen Bosch Ziekenhuis iets anders dan we gewend zijn. Hij is namelijk niet in het ziekenhuis maar in het hart van de Bossche binnenstad en wel in Theater aan de Parade én op de Parade zelf. Ervaar de themapleinen met afdelingen van het JBZ, de escaperoom Fit for future, e-health, urban culture, sport, positieve gezondheid en nog veel meer!

De Musical 'Dokter! Wat doet u nu?!' van Musicalvereniging Theabelle is op 16 en 18 mei om 20.00 uur en 19 mei om 14.30 uur te zien bij Theater aan de Parade. Kaarten en meer informatie zijn te vinden op de website van Theater aan de Parade: theateraandeparade.nl.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?