Logo bosscheomroep.nl
Bij Bistro Borage kunt u genieten van wereldse gerechten én sferen. Foto: Michel van de Langenberg
Bij Bistro Borage kunt u genieten van wereldse gerechten én sferen. Foto: Michel van de Langenberg

Op culinaire ontdekkingsreis bij Bistro Borage

's-HERTOGENBOSCH – Zodra u het historische, monumentale pand van Bistro Borage aan Korte Putstraat 9 binnenstapt, voelt u het meteen: Dit is iets bijzonders. Bij Bistro Borage kunt u proeven van gerechten van over de hele wereld en waant u zich moeiteloos in uw favoriete vakantieland. Dankzij unieke smaakcombinaties en een warme, sfeervolle inrichting is uit eten gaan hier een onvergetelijke belevenis.

Eigenaren Fouzia Zoubeiri Abdellaoui en haar broer Ahmed zijn geen onbekenden; zij runnen sinds 1993 al het nabij gelegen restaurant Le Meridien. Een jaar geleden kwam het pand aan Korte Putstraat 9 in de verkoop. Deze kans grepen zij met beide handen aan om een restaurant te openen met een geheel nieuw concept. "Mede geïnspireerd door onze eigen reizen, bereiden we hier de mooiste gerechten uit alle werelddelen", vertelt Fouzia enthousiast. "Van Spanje, Italië en Marokko tot Japan, Thailand, Libanon en Amerika. Onze ervaren koks werken met dagverse ingrediënten en geven authentieke recepten - zowel bekende als onbekende - een geheel eigen twist. Dit resulteert in een compleet nieuwe smaakbelevenis. De kwaliteit waar we bekend om staan bij Le Meridien, kunnen onze gasten ook bij Bistro Borage verwachten." Daarnaast is ook de entourage uniek. Van de kleurrijke schilderijen en tapijten tot de explosie van geuren, afkomstig van allerlei exotische kruiden en specerijen; alles klopt, tot in de kleinte details. "U kunt hier de smaken en de sfeer die u hebt ervaren tijdens uw vakantie helemaal herbeleven, zonder daarvoor op vakantie te hoeven gaan." U kunt bij Bistro Borage terecht voor lunch en diner, zowel privé als zakelijk. Tip: Probeer vooral de Wereld Mezzes, een proeverij van 7 wereldse gerechten, of een van de heerlijke vleesgerechten. "Vanaf mei serveren wij een 'to explore' menu om te delen in 2 rondes voor 35 p.p. Een tafel vol met diverse heerlijke gerechten uit verschillende werelddelen!" Private dining is ook mogelijk als u iets te vieren heeft of in alle rust wilt vergaderen met een hapje eten tijdens lunch of diner. "We hebben hiervoor een aparte ruimte ingericht, geschikt voor maximaal 13 personen." Zowel grote als kleine gezelschappen zijn welkom bij Bistro Borage. "We hebben sowieso een aantal vaste menu's, maar in overleg kunnen we bijna alle kanten op." Ontdek de magie van Bistro Borage, to explore!

Bistro Borage is gevestigd aan Korte Putstraat 9 te 's-Hertogenbosch, tel. 073-6132828. Meer informatie: www.bistroborage.nl.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?