Logo bosscheomroep.nl
'The King' komt naar Theater aan de Parade
'The King' komt naar Theater aan de Parade

The Elvis Concert 2019 – Elvis for Everyone

's-HERTOGENBOSCH - Op de vraag of Elvis 'still alive' is, lopen de meningen sterk uiteen. Geruchten dat 'The King' ergens onder de palmbomen op een tropisch eiland vertoeft, steken met enige regelmaat de kop op. Wat in ieder geval nog steeds springlevend is, is zijn iconische muziek. Tijdens 'The Elvis Concert 2019' op 11 mei bij Theater aan de Parade zal Elvis' onsterfelijkheid dan ook van het podium afspatten.

'This is as close as it gets!' Live uit de USA! De originele muzikanten van Elvis Presley; drummer Bob Lanning en The Imperials (Jim Murray), brengen de onmiskenbare Presley sound en al zijn hits. Ze worden bijgestaan door jonge topmuzikanten en Dwight Icenhower, die wereldwijd gezien wordt als de "best Elvis tribute artist ever." Zo mocht hij de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst nemen van Elvis Presley Enterprises. De hits van The King uit de jaren 50, 60 en 70, aangevuld met andere parels uit de rijke Elvis catalogus, maken van iedere show een waar feest der herkenning en een unieke show voor de ware Elvis fan en iedere muziekliefhebber. Kortom: dit mag je niet missen!

The Elvis Concert is op zaterdag 11 mei om 20.00 uur te zien in Theater aan de Parade. Meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?