Jules Croiset en Victor Reinier in de thrillerkomedie 'Een goed mens'. Foto: Piek
Jules Croiset en Victor Reinier in de thrillerkomedie 'Een goed mens'. Foto: Piek

Victor Reinier en Jules Croiset in Theater aan de Parade

's-HERTOGENBOSCH – In de thrillerkomedie 'Een goed mens' op 7 april in Theater aan de Parade, krijgt een oude dokter zijn jongere ik op bezoek. De dokter en de jongeman willen maar een ding van elkaar weten: wat is de oorzaak dat er zoveel anders is gegaan dan hij verwacht had? Theatercoryfee Jules Croiset en publiekslieveling Victor Reinier schitteren in de hoofdrollen van de dokter en de jongeman.

De thrillerkomedie 'Een goed mens' is een voorstelling die velen een spiegel zal voorhouden. Maar wat hebben deze twee mannen met elkaar gemeen? Is zijn jongere alter ego zo naïef of is de oude dokter te cynisch? En waarom blijft de jongere man zo lang hangen?

Victor Reinier vertolkt al jarenlang de rol van Floris Wolfs in de populaire televisieserie 'Flikken Maastricht'. Jules Croiset heeft bij alle grote theatergezelschappen diverse toonaangevende rollen gespeeld in stukken van o.a. Shakespeare, Yasmina Reza, Sophocles en Feydeau.

'Iedere punt en komma is raak' **** - De Telegraaf

'Een goed mens' is op zondag 07 april om 15.00 uur te zien in Theater aan de Parade. Meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.