Nederlands hoop Patrick Laureij. Foto: Jennifer Kunes
Nederlands hoop Patrick Laureij. Foto: Jennifer Kunes (Foto: JENNIFERKUNES)

Het nieuwe theaterseizoen van Theater aan de Parade!

's-HERTOGENBOSCH – De programmeurs van Theater aan de Parade hebben er hard aan gewerkt en inmiddels is het programma voor theaterseizoen 2019-2020 zo goed als af! De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen zal dit jaar van start gaan op dinsdag 4 juni. Voor vrienden van het theater start de verkoop een week eerder, namelijk op dinsdag 28 mei.

Tal van mooie namen
Het nieuwe theaterseizoen wordt een juweeltje, met tal van mooie namen. De programmeurs van Theater aan de Parade hebben al een tipje van de sluier opgelicht met bijzondere artiesten waarvoor de kaartverkoop al gestart is: Niemand minder dan John Cleese, Ilse DeLange, OG3NE, Waylon en Peter Pannekoek zullen vanaf september 2019 schitteren op de planken van het Bossche theater. Het complete programma van het nieuwe theaterseizoen wordt medio april online bekend gemaakt, maar de programmeurs onthullen vast een paar extra namen. Zo kan er veel gelachen worden met grote cabaretiers, zoals Najib Amhali en Patrick Laureij. Dansliefhebbers zullen in vervoering gebracht worden door maar liefst drie voorstellingen van Scapino Ballet en voor de kleinsten gaat het dak eraf met Juf Roos.

Word vriend van het theater
Ook komend theaterseizoen zijn er speciale voordeelpassen te verkrijgen, de zogenaamde vriendenpassen in de varianten zilver, goud, platina en diamant. Vriendenpashouders genieten van allerlei exclusieve voordelen, zoals voorrang bij de voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen. Maar veel belangrijker, als vriend van het theater kunt u een bijzondere bijdrage leveren aan het theater. Dankzij haar vrienden kan het theater mooie producties brengen, het publiek verrassen met nieuwe concepten, een podium bieden aan jonge talenten en investeren in lokale, educatieve projecten.

Bestel voor 14 mei
De vriendenpassen voor theaterseizoen 2019-2020 zijn vanaf nu te bestellen op de site van Theater aan de Parade. Wanneer de pas besteld wordt vóór 14 mei, valt het seizoensmagazine op tijd voor de voorverkoop op de mat. Een vriendenpas is verkrijgbaar vanaf € 30,- en wordt niet automatisch verlengd voor het volgende theaterseizoen. Voor alle informatie over een vriendenpas, wat er wordt gedaan met uw bijdrage, de voordelen en het bestellen kunt u terecht op theateraandeparade.nl.