Dit weekend opent Jack's Delicatessenhuis. Foto: Michel van de Langenberg
Dit weekend opent Jack's Delicatessenhuis. Foto: Michel van de Langenberg

Nieuw op de Rompertpassage: Jack's Delicatessenhuis

's-HERTOGENBOSCH – Topkwaliteit kazen, 100% natuurlijke oliën en azijnen, Zuid-Afrikaanse olijven, echte Italiaanse pasta en chocola van de beste chocolatier van Nederland. Wie dit weekend een lekker bourgondisch avondje heeft gepland, doet er goed aan om eerst even langs de Rompertpassage te gaan. Zaterdag 9 maart opent Jack's Delicatessenhuis daar de deuren.

De opening gaat gepaard met allerlei demonstraties en proeverijen. "Eigenlijk zijn die er altijd. Dit zijn producten die je moet proeven om de kwaliteit te ervaren", vertelt eigenaar Jack Neve. En kwaliteit, daar draait het allemaal om in de winkel. Jack heeft een achtergrond in de horeca en weet wat goede producten zijn. "Wij willen dezelfde kwaliteit bieden als de horeca, maar dan voor thuis. Hierbij komt mijn kennis van producten goed van pas", aldus Jack. "Ons assortiment kazen is zeker bijzonder. In samenwerking met onze kaasleverancier brengen we alle kazen onder ons eigen label. Stuk voor stuk topproducten, maar tegen 'normale' prijzen. Van jong tot oud, zowel Nederlandse als buitenlandse kazen. En die laatsten zijn dan ook echt kazen uit dat betreffende land, op authentieke wijze geproduceerd." Zoals Jack over zijn kazen spreekt, kan hij vertellen over elk product in de winkel. Alles wordt met zorg geselecteerd. "Bijzonder lekker is ook onze chocola. Deze is van de beste chocolatier van Nederland: Arthur Tuytel. Hij doet mee aan wedstrijden over de hele wereld en maakt alles in zijn eigen atelier. Voor de opening van onze winkel maakte hij een 80 cm hoge chocoladepaashaas. Tot paaszaterdag kunnen klanten raden wat hij weegt en maken ze kans om de paashaas te winnen."

Jack's Delicatessenhuis is vanaf zaterdag 9 maart geopend aan de Rompertpassage 43b. Meer informatie en openingsaanbiedingen: www.jacks-delicatessen-huis.nl of de Facebookpagina.