Logo bosscheomroep.nl

Nu ook dames welkom bij kapsalon Bodrum

's-HERTOGENBOSCH – Zes jaar geleden opende kapsalon Bodrum de deuren aan Boschmeersingel 131 te 's-Hertogenbosch. Oorspronkelijk waren alleen de heren welkom, maar sinds een jaar is er een aparte salon - met eigen ingang - speciaal voor de dames. En uiteraard kunnen ook de kinderen hier terecht voor een knipbeurt. Stap vooral eens binnen bij deze kapsalon voor het hele gezin!

Bodrum heeft inmiddels al een grote groep vaste klanten opgebouwd bij de heren. En dat is niet voor niets: De klant wordt bij hen flink in de watten gelegd. "Bij iedere knipbeurt nemen we indien nodig tegelijk de wenkbrauwen, oren en neus mee", aldus Bodrum Kappers. Het scheren en trimmen van baarden - op de traditionele manier, met scheermes en schuim - is eveneens mogelijk. "Een lekkere crème en een snufje aftershave maken het helemaal af. In onze optiek gaat het bij een kapper niet alleen om knippen en kleuren. Wij zorgen voor een totaalbeleving. Vaak zijn mensen blij verrast als ze hier voor het eerst komen." Die benadering geldt uiteraard ook voor de dames. "Daar gaan we zelfs nog een stapje verder. Er is een aparte zitgelegenheid waar je kunt plaatsnemen als je even moet wachten. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je een praatje maken met de andere klanten. Wij verzorgen desgewenst het totaalplaatje: We knippen en kleuren niet alleen, maar epileren ook wenkbrauwen, zetten wimperextensions en brengen een prachtige make-up aan. Als je naar een feestje gaat, zorgen wij dat je er op je mooist uit ziet. Ook een volledige bruidsmake-up behoort tot de mogelijkheden." Het team van Bodrum volgt regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en de nieuwste kniptechnieken. "We werken met producten van bekende merken als Schwarzkopf, L'Oréal, Olaplex en Wella Elements, en leveren hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Vanuit onze ervaring geven we graag een advies over de haarverzorging thuis." De multiculturele samenstelling van het team zorgt ervoor ook anderstaligen zich hier verstaanbaar kunnen maken. "Iedereen moet zich hier thuis voelen. Uiteindelijk gaat het erom dat iedere klant hier met een grote glimlach op het gezicht de deur uit gaat!"

Bodrum Dames- en Herenkapsalon is gevestigd aan de Boschmeersingel 131 te 's-Hertogenbosch, tel. 06-87109387. Behandeling vindt plaats met of zonder afspraak.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?