Logo bosscheomroep.nl
Naast nieuwe auto's kunt u nu ook terecht voor scherpgeprijsde occasions bij Content Autogroep in de Content Occasion Outlet. Foto: Michel van de Langenberg
Naast nieuwe auto's kunt u nu ook terecht voor scherpgeprijsde occasions bij Content Autogroep in de Content Occasion Outlet. Foto: Michel van de Langenberg

Content Autogroep opent Content Occasion Outlet aan Hervensebaan

's-HERTOGENBOSCH – Sinds begin februari heeft Content Autogroep in 's-Hertogenbosch een nieuwe vestiging geopend: Content Occasion Outlet. De afgelopen weken werden nog de laatste puntjes op de i gezet. Dit weekend, van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 februari, is het officiële openingsweekend met feestelijke acties en extra voordeel.

Content Autogroep is een erkend autodealer met vestigingen in Eindhoven en 's-Hertogenbosch. De Bossche vestiging is officieel dealer van de merken Kia, Fiat, Fiat Pro, Abarth, Alfa Romeo en Jeep. Content Autogroep bestaat sinds 2010 en is sinds 2017 ook gevestigd in 's-Hertogenbosch. U kunt hier terecht voor zowel nieuwe auto's als voor perfect onderhouden merkoccasions. Sinds kort is naast de bestaande vestiging een occasion outlet geopend. "We bieden hier een uitgebreid aanbod occasions van alle merken en in iedere prijsklasse", vertelt directeur Mark Driessen die het bedrijf samen met broers Frank en Bas en vader Herman Driessen runt. "De ruim 1200 m2 showroom biedt altijd meer dan 175 scherpgeprijsde jonge occasions. Altijd met dealergarantie. Dat betekent onder meer dat we samenwerken met gecertificeerde monteurs en werken volgens hoge kwaliteitseisen. Dat is een van de grote voordelen die we vanuit Content Autogroep kunnen bieden. Daarnaast is het een mooie aanwinst voor de stad omdat we het grootste aanbod aan occasions bieden en dat allemaal onder één dak!" Ook deze vestiging is gelegen aan de Hervensebaan, direct naast de bestaande vestiging van de merkdealer. "We hebben nu vier aaneengesloten panden, het is als het ware een groot autopaleis met een breed aanbod aan auto's en services. Mensen kunnen bij ons, zoals ze gewend zijn, terecht voor onder meer een nieuwe auto van een van onze dealermerken, onderhoud, schadeherstel, verhuur en private lease. Maar nu dus ook voor een goed onderhouden occasion van vrijwel elk merk, altijd tegen een scherpe prijs."

Content Occasion Outlet en is gevestigd aan de Hervensebaan 13 te 's-Hertogenbosch. U bent van harte welkom. Kijk voor meer informatie op www.contentautogroep.nl/outlet.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?