Logo bosscheomroep.nl
Party Planet is een one-stop-shop voor feestartikelen. Foto: Michel van de Langenberg
Party Planet is een one-stop-shop voor feestartikelen. Foto: Michel van de Langenberg

10 jaar Party Planet Rosmalen

ROSMALEN - Alweer tien jaar geleden opende Party Planet haar deuren in Rosmalen. Op een oppervlakte van liefst 650 m2 waant u zich in een walhalla van feestartikelen en versiering, ruim en overzichtelijk opgesteld. Uiteraard kunnen carnavalsliefhebbers hier momenteel hun hart ophalen!

"Afgelopen jaar hebben we zowel het interieur als de verlichting vernieuwd om enerzijds ons assortiment te verbreden en tevens in het juiste licht onze artikelen nog beter te presenteren" aldus een enthousiaste Marc van Nuland. "Doordat we weten wat de klant verlangt, kunnen we ons onderscheiden door de kwaliteit die we bieden én de service die we leveren. Natuurlijk vind je bij ons themakleding in alle soorten en maten, voor zowel kinderen als volwassenen. Maar de laatste jaren zijn vooral de uniformjassen erg populair. Bij ons vind je prachtige modieuze, getailleerde jassen die we veelal zelf hebben laten produceren. En dat al voor kinderen vanaf 2 jaar! Daarnaast vervaardigen we in eigen atelier vele unieke accessoires zoals emblemen, epauletten, erekoorden, spelden en broches waarmee onze klant zich echt kan onderscheiden. Mijn moeder (81) is 7 dagen per week in de winkel te vinden en heeft de kracht en energie om iedere dag weer nieuwe versiersels te creëren, stuk voor stuk prachtige collectors items waarmee we onze klanten graag verrassen. Ook de Happy Hatters zijn het vermelden waard; dit zijn bijzondere, handgemaakte hoeden, allen voorzien van verlichting. Deze zijn exclusief voor de regio te koop bij Party Planet. Wil je jouw jasje tot een uniek exemplaar laten pimpen, wacht dan niet te lang maar kom nu snel langs. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, overdag of s 'avonds, zodat je de volledige aandacht krijgt en wij je totaal kunnen begeleiden in de aankoop van jas en accessoires. Of je nu weinig of iets meer te besteden hebt, we hebben voor ieder wat wils. Ook na de carnaval kunt u bij ons terecht voor allerhande feestartikelen. Van versiering voor verjaardag, geboorte, huwelijk en jubilaris, tot kleding voor ieder feest of thema. Voor zowel particulieren als bedrijven maken we de mooiste ballondecoraties, desgewenst volledig gepersonaliseerd. Daarnaast verhuren we ook drive-in video disco shows en verlichte dansvloeren. Werkelijk ieder feest begint bij Party Planet!"

Party Planet is gevestigd aan Dorpsstraat 117 te Rosmalen, tel. 073-6909961. Gratis parkeren voor de deur. 7 dagen per week open. Meer info: www.party-planet.eu.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?