Logo bosscheomroep.nl
Schuifelen, dansen en elkaar de liefde verklaren op het SMÈRRIG Valentijnsbal.
Schuifelen, dansen en elkaar de liefde verklaren op het SMÈRRIG Valentijnsbal.

SMÈRRIG organiseert Valentijnsbal: "Schuifelen, dansen en elkaar de liefde verklaren"

's-HERTOGENBOSCH - Ben je al jarenlang single en op zoek naar de liefde van je leven? Of ben je al intens gelukkig met jouw 'lover'? Kom dan op de dag van de liefde naar het roze walhalla op de Tramkade. De initiatiefnemers van SMÈRRIG organiseren op donderdag 14 februari voor het eerst een romantisch Valentijnsbal. "Deze avond is perfect om met je liefje naar toe te gaan, maar natuurlijk ook de beste plek om iemand – misschien wel jouw grote liefde - te ontmoeten", aldus Bing Berendsen van SMÈRRIG.

Door Megan Hanegraaf


De organisatoren van SMÈRRIG gaan deze keer niet voor een 'ordinair en vies' feestje, zoals we normaal van SMÈRRIG zijn gewend. "We vinden het super leuk als onze gasten zichzelf een keer in een mooie en chique outfit hijsen. De dresscode voor heren is strak in pak en de dames zien we het liefst in een sexy jurkje", aldus organisator Bing Berendsen. "Als een echt bal dus", vult hij aan.
Het bal, dat plaatsvindt bij het Van Aken Werkwarenhuis, staat geheel in het teken van liefde. Er is niet voor niks gekozen voor deze locatie. "Het Van Aken is één groot roze walhalla", zegt Berendsen. "Van binnen is écht alles roze, wat natuurlijk perfect is voor deze avond. Daarnaast kunnen de bezoekers – die deze avond tortelduifjes worden genoemd - veel decoratie, hartjes, rood, roze, bloemen en liefde verwachten volgens de organisator. Dit Valentijnsbal is dé perfecte plek om verliefd te worden (of te blijven natuurlijk).

SMÈRRIG is en blijft wel een Classic hiphop, R&B en Guilty Pleasures event. Daarom kan je deze avond schuifelen, dansen en elkaar de liefde verklaren op de heetste R&B en hiphop uit de jaren '80, '90 en '00. Er staan een aantal gave artiesten op het programma. "Het is nog een verassing wie er komen, maar ik kan verklappen dat er zowel toffe mannelijke als vrouwelijke dj's komen", aldus de SMÈRRIGorganisator.
De tickets gaan enorm hard. Berendsen waarschuwt: "We verwachten dat we vroegtijdig zijn uitverkocht en daarom geen kaartjes aan de deur zullen verkopen." Het enige wat je nog hoeft te doen is een ticket te bemachtigen en je mooiste pak of jurk uit de kast te halen. Laat cupido de rest doen en wie weet verandert deze avond jouw (liefdes)leven.

Het Valentijnsbal vindt plaats bij Van Aken Werkwarenhuis op de Tramkade. Het evenement duurt van 21:00 tot 02:00 uur. Let op! 18+. Dresscode: pak/ jurk. Tickets zijn voor 10 euro te koop via: Facebook 'SMÈRRIG Valentijnsbal' en shop.ikbenaanwezig.nl.

Megan Hanegraaf

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?