U waant zich bij Sakana moeiteloos in een sfeervolle Japanse sushi bar. Foto: Michel van de Langenberg
U waant zich bij Sakana moeiteloos in een sfeervolle Japanse sushi bar. Foto: Michel van de Langenberg

Puur, eenvoudig en verfijnd eten bij Sakana

's-HERTOGENBOSCH – In 2011 opende Sakana de deuren aan de Havensingel in 's-Hertogenbosch. Inmiddels heeft het 'all you can eat' sushi en grill restaurant een uitstekende reputatie en een vaste klantenkring opgebouwd. Afgelopen najaar is de menukaart vernieuwd dus kom en geniet van allerlei Oosterse lekkernijen.

Anderhalf jaar geleden onderging Sakana een metamorfose. Een week lang werd het pand ingrijpend verbouwd, met als resultaat een strakke, moderne inrichting waarbij tegelijkertijd de warme, gezellige ambiance is behouden. "We willen met de tijd mee gaan en onze gasten blijven verrassen", vertelt eigenaar de heer Hu. "Onze 'coupés' zijn altijd gewild om te zitten, vandaar dat we er tijdens de verbouwing nog meer hebben gecreëerd. Hier wordt gretig gebruik van gemaakt." Sakana streeft ernaar om een van de betere sushi restaurants van Nederland te zijn. Het menu is in drie woorden te omschrijven; puur, eenvoudig en verfijnd. "We werken alleen met de beste, verse ingrediënten, en alles wordt met veel zorg en aandacht bereid. Kwaliteit staat voorop." Het 'all you can eat' concept van Sakana houdt in dat er tegen een vaste prijs verdeeld over verschillende rondes onbeperkt kan worden gegeten van de meer dan 115 verschillende gerechtjes die op de kaart staan (tijdens de lunch gedurende 2 uur en gedurende het diner gedurende 2,5 uur); van suchi, sashimi en teppanyaki tot soep en salades. Dankzij de enorme variatie is er voor ieder wat wils. Via een tablet kun je makkelijk je bestelling doorgeven. "We hebben ook een royal menu waarbij je voor een iets hogere vaste prijs eveneens onbeperkt kunt genieten van net wat luxere gerechtjes en 'side dishes'." In totaal biedt Sakana plaats aan 230 personen. Ook grotere groepen zijn er welkom. "O.a. voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes of als afsluiting van een dagje 's-Hertogenbosch. Iedereen, zowel jong als oud, is hier welkom!"

Tip: Sakana heeft nu ook een VIP card waarmee trouwe klanten kunnen sparen voor leuke beloningen.

Sakana is gevestigd aan Havensingel 7 te s-Hertogenbosch. Voor vragen en reserveringen kunt u bellen met 073-6106888. Meer informatie is te vinden op www.sakana.nl.