Logo bosscheomroep.nl
Gers Pardoel. Foto: Ilja Meefout
Gers Pardoel. Foto: Ilja Meefout

Gers Pardoel neemt je mee het theater in

VUGHT - Gers Pardoel komt na een geslaagde tour door België nu ook met zijn theatershow 'Ik Neem Je Mee' naar Vught. Pardoel is momenteel razend populair bij onze zuiderburen. Hij is bovendien sinds dit seizoen als coach te zien bij The Voice Kids in Vlaanderen. Samen met zijn band brengt Gers in Theater de Speeldoos zijn grootste hits, maar ook andere liedjes waar hij een sterke band mee heeft en uiteraard exclusief nieuwe songs. Gers vertelt openhartig hoe hij van keukenboer doorgroeide naar artiest.

Gers Pardoel werd bekend door zijn samenwerking met The Opposites op de single 'Broodje Bakpao', die de Platina Award kreeg. Daarnaast is hij vooral bekend met zijn hits 'Ik Neem Je Mee', 'Bagagedrager' en 'Louise'. Inmiddels heeft hij de Lotto Arena in Antwerpen al twee keer uitverkocht

in maart 2018 en op 23 maart 2019 speelt hij er weer. "In Nederland ben ik bekend vanwege mijn hits, maar mensen weten nog niet zo goed wie ik ben", vertelt Gers, gevraagd naar een verklaring voor zijn grote succes in België. "In België heb ik meegedaan aan het bekende televisieprogramma 'Liefde voor Muziek'. Daarin was voortdurend de camera op me gericht. Ik was heel open en ben helemaal mezelf geweest. Mede om die reden hebben de kijkers in Vlaanderen mij in die periode goed leren kennen."

De wens
Gers draait er zijn hand niet voor om op te treden voor duizenden mensen, maar hij koesterde al langer de wens om het theater in te gaan. Die wens kwam dit jaar in vervulling met een theatertour in België met 'Zo Bijzonder'. Nu geeft hij hier een vervolg aan met een tour langs een aantal kleinere theaterzalen in Nederland. "Ik vind het een niet leuker dan het ander. Met mijn theatervoorstelling wil ik mensen vooral het verhaal vertellen achter mijn muziek, dat kan niet bij een concert. De intieme, gezellige sfeer van het theater maakt dat ik dichter bij de mensen sta, waardoor ik hen ook makkelijker kan meenemen in mijn verhaal. Het is allemaal een stuk persoonlijker."

Voor het hele gezin
Gers schreef de theatershow samen met zanger en cabaretier Jeffrey Spalburg. "Muzikale intermezzo's worden afgewisseld met verhalen uit mijn leven. Mijn vaste band begeleidt me daarbij live op het podium. Je kunt er met het hele gezin naar toe. Langzaam maar zeker leer je mij steeds beter kennen. Het voelt allemaal heel natuurlijk. Ik heb er dan ook zin in om de Nederlandse theaters in te gaan, hopelijk laat het publiek zich verrassen."

Rapper of zanger?
De vraag is in verschillende media al vaker gesteld: Ziet hij zichzelf als rapper of als zanger? "Ik ben wel echt een rapper, door de pophits is dat wat op de achtergrond geraakt. Het fijne is dat ik als rapper alle woorden kan gebruiken die ik wil. Mensen vragen mij wel eens naar de betekenis ervan. Ik schrijf zoals ik praat. Mijn muziek is daarmee puur en staat heel dicht bij mezelf. Maar uiteindelijk zie ik mezelf vooral als een artiest. Ik maak mijn meeste muziek zelf, inclusief de teksten, en ik schrijf en componeer ook de nodige nummers voor anderen." Inmiddels is Gers alweer volop aan het werk voor zijn volgende album, dat o.a. zal gaan over zijn breuk én hereniging met vriendin (en manager) Sélina. "Van veel mensen hoor ik dat zij steun hebben aan mijn muziek. Voor mij is dat het ultieme compliment."

Gers Pardoel is op vrijdag 1 februari om 20.30 uur te zien in Theater de Speeldoos in Vught. Entree € 23/CJP-65+ € 22. Kaarten zijn te reserveren via tel. 073-6565588 (ma, wo & do van 13.00 tot 17.30 uur of een uur voor aanvang van de voorstelling) of op www.theaterdespeeldoos.nl.


Winactie 'Ik Neem Je Mee'

Lezers van de Bossche Omroep maken nu kans op twee gratis kaarten voor de voorstelling van Gers Pardoel op vrijdag 1 februari in Vught. Bij deze gratis kaarten krijgt u ook nog het boek 'GERS' en een cd van Gers Pardoel. U kunt meedoen aan deze winactie door antwoord te geven op de volgende vraag: In welke film is de eerste hit van Gers Pardoel te horen? Mail het antwoord naar publiciteit@theaterdespeeldoos.nl , o.v.v. Lezersactie Bossche Omroep - Gers Pardoel. Reageren kan tot vrijdag 18 januari. Daarna maakt het theater de winnaar bekend. Vergeet niet uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden in de mail.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?