Logo bosscheomroep.nl
Team Vuurwerk Orthen staat voor je klaar. Foto: Michel van de Langenberg
Team Vuurwerk Orthen staat voor je klaar. Foto: Michel van de Langenberg

De mooiste showboxen bij Vuurwerk Orthen

's-HERTOGENBOSCH – Vuurwerk Orthen is al ruim 10 jaar hét adres voor al uw vuurwerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in showboxen en beschikt op dit gebied over een zeer uitgebreide collectie.

"We stellen de showboxen zelf samen en combineren daarbij de beste producten van de beste importeurs", vertelt Gilbert Verheijen. "Iedere box telt 4 tot 6 cakes. Als liefhebber hoef je dus niet meer stad en land af te reizen, je vindt hier alles onder één dak. Omdat wij niet gebonden zijn aan één lijn, kunnen we altijd de nieuwste producten aanbieden. We onderscheiden ons echt in de uitgebreidheid van ons assortiment én de kwaliteit waar we voor staan. Mensen komen dan ook van heinde en verre naar 's-Hertogenbosch toe speciaal voor onze showboxen. Een aanrader zijn onze artikelen van de Exclusive Selection, interessant voor degenen die eens een keer iets anders willen dan anders. Sinds vorig jaar hebben we ook compound vuurwerk, waarbij verschillende cakes aan elkaar zijn verbonden, zodat je het maar één keer hoeft aan te steken. Zo kun je heel makkelijk én veilig een complete vuurwerkshow bij jou in de buurt geven." Vuurwerk Orthen heeft tevens een brede collectie en zeer scherpe aanbiedingen in categorie 1 vuurwerk, dat het hele jaar door verkocht en aangestoken mag worden. "Ook de kids kunnen hier dus hun hart ophalen!"

Aanbieding
Zie de speciale dagaanbiedingen (veel 1 + 1 gratis!) die gelden tot 24 december. Deze zijn te vinden in de nieuwe folder, die u kunt krijgen in de winkel of online kunt bekijken. Na 24 december krijgt u 25% extra vuurwerk bij de losse verkoop in de winkel als u de uitknipbon elders in dit blad kunt overhandigen.

Vuurwerk Orthen is gevestigd aan Orthen 108 te 's-Hertogenbosch. Openingstijden losse verkoop; vr 28 en za 29 december 8.00-22.00 uur en ma 31 december 8.00-20.00 uur. Op zondag 30 december is er geen vuurwerkverkoop (m.u.v. cat 1 vuurwerk), de winkel is dan geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De dependance Vuurwerk Tolbrugstraat is gevestigd aan Tolbrugstraat 8-10 te 's-Hertogenbosch. Openingstijden losse verkoop; vr 28 en ma 31 december 9.00-18.00 uur, en za 29 december 9.00-17.00 uur. Voor meer informatie: 073-6907234 en www.vuurwerk-orthen.nl.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?