De familie Eijkemans geeft u graag een deskundig advies. Foto: Michel van de Langenberg
De familie Eijkemans geeft u graag een deskundig advies. Foto: Michel van de Langenberg

De Loods vuurwerk Eijkemans, voor al uw vuurwerk

VUGHT – Bij De Loods vuurwerk Eijkemans in Vught kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment kwaliteitsvuurwerk, zowel sier- als knalvuurwerk. Tot en met dinsdag 25 december kunt u nog profiteren van een aantal extra voordelige Bliksemdeals dus wees er snel bij!

"Klanten die wat meer te besteden hebben, kiezen vaak voor de Pro-Line serie", vertelt familie Eijkemans. "Wie wel goede kwaliteit wil maar hier geen grote bedragen aan kan of wil uitgeven, heeft een ruime keuze in vuurwerk van Asian Budget Line. Nieuw is onze collectie van het Duitse merk Export. Prijstechnisch is het zeer aantrekkelijk; vanaf 2 euro heb je al een leuk sierpotje." Op de website www.Loods.exportvuurwerk.nl is het hele assortiment te vinden, compleet met filmpjes. "Ook op onze andere websites en sociale media werken we steeds meer met filmpjes. Het is gewoon fijn om thuis op je gemak je keuze te kunnen maken. Dankzij de filmpjes weet je precies wat je kunt verwachten." Een ander voordeel als u via internet bestelt; bij het afhalen in de winkel krijgt u voorrang. Het is mogelijk om tot en met 30 december online te bestellen. De Loods is aangesloten bij VuurwerkCheck, een keurmerk dat aangeeft dat u hier kwalitatief hoogwaardig legaal vuurwerk kunt kopen en dat u kunt rekenen op een deskundig advies over het afsteken van het vuurwerk. "Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat het wettelijk verplicht is om er een standaard bij te kopen als je een vuurwerkpakket met pijlen aanschaft. Wie er al een heeft, moet deze vooral meenemen naar de winkel om een boete te voorkomen." Goed om te weten: Of u nu in de winkel een bestelling doet of via de webshop, of u komt op de daadwerkelijke verkoop, u krijgt sowieso een gratis artikel cadeau.

De Loods vuurwerk Eijkemans is gevestigd aan Jan van Speykstraat 20 te Vught. De winkel is geopend t/m 27 december: Ma t/m vrij 14.00-19.00 uur, za 12.00-18.00 uur en zo 12.00-16.00 uur. Daadwerkelijke verkoop op vrij 28, za 29 en ma 31 december 8.30-22.00 uur. Op zondag 30 december is er een kijk- en besteldag van 12.00 tot 18.00 uur. Meer informatie: www.loods.bestelvuurwerk.nl of 06-21805847.