Logo bosscheomroep.nl
Kevin Magerij van Makro Den Bosch en de heer Wijnen van Stomerij Wijnen
Kevin Magerij van Makro Den Bosch en de heer Wijnen van Stomerij Wijnen

Nu ook stomerij servicepunt bij Makro Den Bosch

's-HERTOGENBOSCH – Dankzij een uniek samenwerkingsverband met Stomerij Wijnen is het sinds kort mogelijk om al uw kleding te laten reinigen via Makro Den Bosch. Daarmee wil de groothandel ondernemers een stuk gemak bieden.

"Onze slogan is niet voor niets 'Your success is our business'", vertelt Kevin Magereij, vestigingsmanager van Makro Den Bosch. "We doen ons best om onze klanten, stuk voor stuk gedreven ondernemers, op verschillende manieren te ondersteunen. O.a. met deze stomerij service. Het is gewoon handig om, als je hier toch bent, ook even je kleding af te geven voor de stomerij." Hoe werkt het precies? U kunt uw kleding afgeven bij de klantenbalie van Makro Den Bosch, direct bij de ingang. Vervolgens kunt u uw kleding hier na 3 werkdagen - vakkundig gereinigd en geperst - weer ophalen. "We hebben heel bewust gekozen voor Stomerij Wijnen. Het is een lokale onderneming die zich onderscheidt door alle werkzaamheden nog op een ambachtelijke manier, dus met de hand, uit te voeren. Net als Makro Nederland viert Stomerij Wijnen bovendien dit jaar het 50-jarig bestaan!"

Kennismakingsactie
Om u te laten proeven van het gemakt van de stomerij service, krijgt u in de maand november 50% korting op al uw te reinigen kleding. Makro Den Bosch is gevestigd aan Moermanstraat 4 te 's-Hertogenbosch. Meer info: www.makro.nl.

Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?