Logo bosscheomroep.nl
Stein Cools en zijn team nodigen u van harte uit voor de open dag. Foto: Michel Langenberg
Stein Cools en zijn team nodigen u van harte uit voor de open dag. Foto: Michel Langenberg

Open dag Cools Oogzorg

VLIJMEN – Cools Oogzorg is al 42 jaar een begrip in Vlijmen en omgeving. In de loop der tijd heeft de onderneming, oorspronkelijk gestart door Cools sr., zich ontwikkeld van een kleine zelfstandige optiek tot een optisch centrum met een team van 7 vakkundige medewerkers met ieder hun eigen specialisme. Op zaterdag 17 november bent u van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom om kennis te komen maken tijdens de open dag.

"Mijn vader heeft ooit de keuze gemaakt om alleen kwalitatief goede producten te verkopen", vertelt Stein Cools, 'de zoon van' en tegenwoordig eigenaar van Cools Oogzorg. "Daar hebben we altijd aan vastgehouden. Mede om die reden - én vanwege onze persoonlijke benadering - hebben we niet alleen een lokale maar ook een regionale functie. Wij zijn verder heel trots op ons uitgebreide oogonderzoek, dat veel verder gaat dan een standaard oogmeting waarbij de sterkte wordt bepaald. Met de modernste apparatuur meten we o.a. gezichtsveld en oogdruk, en maken we foto's en een CT-scan van het netvlies. De resultaten van het onderzoek worden doorgestuurd naar een optometrist waar wij nauw mee samenwerken, deze kan de gezondheid van het oog beoordelen. Dankzij deze werkwijze kunnen we bijvoorbeeld ook een diabetes screening uitvoeren. Zelfs kinderen met lees- en leerproblemen kunnen wij helpen, als deze worden veroorzaakt door een oogafwijking waarbij de ogen niet goed samenwerken. Met een aantal eenvoudige hulpmiddelen valt veel winst te behalen." Al ruim 20 jaar kunt u bij Cools Oogzorg tevens terecht voor uw hoortoestellen en aanverwante artikelen als gehoorbescherming. Tijdens de open dag is de audicien aanwezig om informatie te geven over de nieuwste toestellen. "Uniek is verder dat we deze dag alle modellen uit de nieuwste collecties van Mykita, Theo eyewear, J.F.-Rey en Lindberg laten zien. Verder is ZEISS van de partij om te vertellen over een hightech centreerapparaat waar wij als één van de eerste oogzorgspecialisten in Europa gebruik van maken. Dit apparaat maakt een 3D-scan van het hoofd en stelt ons in staat zeer nauwkeurig te bepalen waar de sterkte exact ingeslepen moet worden voor een optimaal kijkcomfort." Een andere nieuwe ontwikkeling waar u mee kennismaakt tijdens de open dag: UV-protectie in brillenglazen. Cools Oogzorg is voortdurend in beweging!

Cools Oogzorg is gevestigd aan De Akker 7 te Vlijmen, 073-5130006 en info@coolsoogzorg.nl. Meer info: www.coolsoogzorg.nl.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?