Logo bosscheomroep.nl
Saskia de Jong, eigenaresse van Sazoo in Rosmalen: "We hebben hele mooie merken in verschillende prijsklassen."
Saskia de Jong, eigenaresse van Sazoo in Rosmalen: "We hebben hele mooie merken in verschillende prijsklassen."

Stijladvies en mooie merken bij Sazoo in Rosmalen

ROSMALEN - Op 6 september opende Sazoo haar deuren in het nieuwe centrum van Rosmalen. Sazoo is een stijlvolle damesmodezaak met een breed en toonaangevend merkenpakket en een brede doelgroep. Voor elk budget is er wel een kledingstuk te vinden. De maatvoering loopt van XS t/m XL en soms XXL.

Eigenaresse Saskia de Jong vertelt enthousiast: "Ik vind het belangrijk dat een vrouw zich ook echt vrouw kan voelen. Door er aan de buitenkant representatief uit te zien, voel je je vaak ook beter aan de binnenkant. Door onze gehaaste maatschappij is er weinig tijd voor de vrouw en/of moeder. Bij Sazoo proberen we de klant lekker in de watten te leggen. Zo is er altijd een hapje en drankje en nemen onze adviseurs ruim de tijd bij de advisering van de kleding op het gebied van pasvorm, kleur en stijl." Het merkenpakket van Sazoo is uitgebreid. Zo is er voor jong en oud en in verschillende prijsklassen een passend kledingstuk. Denk aan merken als: Nikkie, Morgan de toi, Liu Jo, Vero Moda, Denny Rose, Dayz, Juffrouw Jansen, Expresso, Tamaris, Zag Bijoux, Zoso en nog vele andere merken. De collectie in de winkel is eveneens te koop in de uitgebreide webshop op sazoo.nl.

Aanbieding
In de maand november ontvang je bij besteding vanaf 99,95 euro een zilverkleurig armbandje en bij besteding vanaf 149,95 euro ontvang je een goudkleurig kettinkje van ZAG Bijoux (actie is alleen geldig in de winkel).

Sazoo is gevestigd aan de Harry Coppenstraat 5 te Rosmalen. Meer informatie en de webshop: sazoo.nl.