Logo bosscheomroep.nl

Theater aan de Parade lanceert eigen festival: Fit Fest is dé kickstart voor een happy en healthy nieuw jaar!

's-HERTOGENBOSCH - Vaker sporten, gezonder eten en stoppen met roken. Goede voornemens opschrijven is een eitje. Ze ook volhouden is andere koek. Daarom presenteert Theater aan de Parade op 5 en 6 januari Fit Fest. Een uniek tweedaags festival voor een fit lijf en een frisse geest. Dé kickstart voor het nieuwe jaar!

Het wordt een weekend vol inspirerende lezingen, pittige work-outs, groene smoothies, yoga, boksclinics, meditatiesessies en gezonde snacks. Van de Grote Zaal en de foyer, tot de Kostuumkamer en Pleinzaal. Theater aan de Parade verandert tijdens Fit Fest in een unieke retreat voor lichaam en geest.

Fitnessgoeroe Fajah Lourens
Zaterdag 5 januari is body het thema van de dag. Niemand minder dan fitnessgoeroe Fajah Lourens geeft een lezing én een killerbody bootcamp. De choreografen van het Scapino Ballet leren je dansen als een echte ballerina en De Poepdokter deelt alle ins en outs over een goede spijsvertering.

Zondag 6 januari staat in het teken van de mind en is het tijd voor bezinning. Hoe creëer je een positieve mindset? Wat doet meditatie met je? Hoe blijf je stress de baas? Experts op het gebied van coaching, mindfulness en geluk geven antwoord op deze vragen en delen hun tips over lekker in je vel zitten.

Fit Fest-challenge
Naast alle activiteiten is er ook een Healthy Foodcorner voor de gezonde trek. Wie op zoek is naar een nieuw yogamatje of gezond kookboek, brengt zeker een bezoekje aan de Mind & Body Markt. En natuurlijk is er ook genoeg ruimte om lekker te loungen. Bezoekers die in zijn voor een extra challenge, downloaden de app We Fitter die hun stappen en calorieverbranding bijhoudt. Wie meedoet aan deze Fit Fest-challenge maakt bovendien kans op mooie prijzen.

Voor Fit Fest zijn zowel dag- als weekendtickets beschikbaar. Check theateraandeparade.nl voor de line-up, meer info en tickets.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?