Logo bosscheomroep.nl
Foto:

Het dak eraf met de Edwin Evers Band

's-HERTOGENBOSCH - Voor het vijfde opeenvolgende jaar komt Edwin Evers samen met zijn Edwin Evers Band naar 's-Hertogenbosch. Op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober staat de 12-koppige formatie met de compleet nieuwe theatershow 'Mooi zo!' op de bühne bij Theater aan de Parade.

Wat in 1999 begon als gelegenheidsband - een groep muzikale vrienden die speciaal voor de cd-presentatie van 'Evers Staat Op' bij elkaar kwam - is inmiddels uitgegroeid tot een spektakel van topniveau dat garant staat voor een onvergetelijke avond uit. De band creëert deze unieke setting door nummers van hun eigen helden te spelen die simpelweg gewoon 'mooi' zijn. Ze geven daaraan een geheel eigen draai, zowel akoestisch als versterkt. Van prachtige ballads tot de meest swingende nummers.

Nederlandse topentertainers
Binnen de entertainmentwereld behoren de bandleden tot de absolute top van Nederland met elk een muzikaal cv om stil van te worden. Het magische effect van de Edwin Evers Band zit 'm dan ook in het feit dat deze musici op het juiste moment, op de juiste plaats samenkomen en het beste in elkaar naar boven halen. In al die jaren heeft de band zich keer op keer bewezen met een niveau dat de beste coverband overstijgt. De avond is dan ook veel meer dan een aaneenschakeling van muziek. De droogkomische verhalen en de fameuze imitaties van Evers zorgen voor een uiterst prettige performance, waarbij ook voor het aanwezige publiek een belangrijke rol weggelegd is. Topentertainment van de bovenste plank.

Evers ademt muziek
Zijn trouwe fans weten het al lang: waar Edwin Evers is, is het onmogelijk om te ontkomen aan muziek. Vanaf het moment dat hij voor zijn 8e verjaardag een drumstel kreeg, was hij verknocht aan het drummen. Zijn gevoel voor ritme en muziek ontwikkelde zich verder toen hij begon met plaatjes draaien en DJ werd. Via de ziekenomroep, lokale radio, Radio 10, Veronica en 3FM belandde Evers bij Radio 538 waar hij onlangs aankondigde te gaan stoppen met zijn ochtendshow. Niet in de laatste plaats om zo meer ruimte te krijgen voor de optredens met zijn band. Dat belooft wat voor de toekomst…

Pop aan de Parade
Theater aan de Parade biedt met Pop aan de Parade een podium aan voor artiesten om in een bijzondere setting hun muzikale kunsten ten gehore te brengen. Dit is ontstaan vanuit de wens van de artiesten zelf en hun verlangen naar podia waar meer interactie met het publiek mogelijk is. Het resulteert in een plezierige beslotenheid van het theater die de muzikanten verleidt tot nieuwe arrangementen en persoonlijke verhalen. En waarbij stilzitten niet hoeft – wat eigenlijk ook onmogelijk is. Dat is Pop aan de Parade: Popmuziek in z'n ultieme vorm!

De laatste kaarten zijn nog beschikbaar voor zowel donderdag 25 oktober als vrijdag 26 oktober, waarbij de vrijdag bijna uitverkocht is. Kijk op theateraandeparde.nl voor meer info.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?