Zeker kinderen zullen het naar hun zin hebben op het Spellenspektakel in het Eindhovens Beursgebouw. FOTO: Media Tornado
Zeker kinderen zullen het naar hun zin hebben op het Spellenspektakel in het Eindhovens Beursgebouw. FOTO: Media Tornado

Ontdek de nieuwste spelletjes op het leuke Spellenspektakel

Spelletjesfanaten kunnen hun hart ophalen, want op zaterdag 12 en zondag 13 november vindt weer het Spellenspektakel plaats in het Beursgebouw van Eindhoven.

REGIO - De grootste en leukste spellenbeurs van Nederland wordt alweer voor de 23e keer georganiseerd en is voor zowel kinderen als volwassenen het bezoeken waard!

Populair

Het spelen van spelletjes is nog steeds een ongekend populair tijdverdrijf. Het gaat dan niet over gamen op een spelcomputer, maar over een spannend bordspel of grappig gezelschapsspel. Velen trekken op een regenachtige zondagmiddag de spelletjeskast open en dobbelen of kaarten er lustig op los met familie of vrienden.

Tips van profs

Tijdens het Spellenspektakel kan kennis gemaakt worden met de nieuwste spellen die dit najaar uitkomen. Daag andere spelletjesliefhebbers uit tijdens een spannend toernooi. Maak bijvoorbeeld kans op grote prijzen bij het Magic: the Gathering toernooi of schuif aan bij één van de miniature wargames. Benieuwd naar de geheimen van de echte spelletjesprofs? Kijk dan de beste trucjes af tijdens één van de kampioenschappen.

Kinderplein

Voor de jonge bezoekertjes is een speciaal Kinderplein ingericht waar ze de hele dag onder professionele begeleiding kunnen spelen. Zo kunnen ze hun eigen speelgoed ontwerpen, lekker knutselen, een toren bouwen van Minions en natuurlijk toffe spelletjes spelen met andere kinderen. Ouders kunnen met een gerust hart de kids laten spelen op het Kinderplein en zelf een workshop bijwonen of gewoon gezellig een kopje koffie drinken op het naastgelegen terras.

Laatste informatie

Op zoek naar een nieuw lievelingsspel? Op Spellenspektakel is door iedereen een overvloed aan unieke spelletjes te vinden die tweedehands of met een leuke korting te koop zijn. Grote en kleine uitgevers uit binnen- en buitenland zijn ook dit jaar weer aanwezig om de bezoeker van het Spellenspektakel in het Beursgebouw van Eindhoven van de laatste informatie op spelletjesgebied te voorzien. Let the games begin!

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding