De vorige editie van Urban Flavourz in de Carrousel
De vorige editie van Urban Flavourz in de Carrousel (Foto: Wildschieters)

Sluit je zomer goed af met de Urban Flavourz summerparty

's-HERTOGENBOSCH - Met temperaturen tot 37 graden was het een hete zomer in Nederland. Helaas zijn deze hoge temperaturen alweer voorbij en ook de zomervakantie zit er voor de meesten bijna op. Om alle zomerse vakantieherinneringen nog even terug te halen organiseert de Carrousel samen met Urban Flavourz op 24 augustus een summerparty. "Het zal een natte, maar ook een hete editie worden", vertelt Urban Flavourz-organisator Joeri Noijen lachend.

Megan Hanegraaf


Om het zomerse gevoel van een stapavond op vakantie terug te krijgen worden er de hele avond de beste zomerhits gedraaid. De hoofdartiest van de avond is DJ Henry X. Je zou hem kunnen kennen van zijn track 'Like this' in samenwerking met Wizkid. Daarnaast zorgen DJ Jullian, Gambler, Antroy, John Macraven en MC Raoel de rest van de avond voor de beste zomernummers. "Natuurlijk draaien ze Urban muziek, maar je zal ook hiphop, rap, reggeaton en Spaanse muziek door de luidsprekers horen", aldus Noijen. De barmannen en -vrouwen zorgen ervoor dat je niet met lege handen op de dansvloer staat. Zij maken namelijk de hele avond de lekkerste cocktails van moijto's tot sex on the beach.

Om de drie maanden een speciale editie
Maandelijks organiseren carrouseleigenaar Jan van Son en Noijen op de vrijdagavond een Urban Flavourz-editie. Momenteel zijn ze alweer druk bezig met het regelen van het volgende feest. Die staat gepland op 21 september. "Om de drie maanden willen we een grotere thema-editie houden, zoals deze summerparty", vertelt Noijen. "De volgende editie zal dus weer 'normaal' worden." Organisator Noijen verklapt wel dat ze bezig zijn om steeds grotere artiesten binnen te krijgen. "Ik kan helaas nog niet verklappen wie onze volgende artiest is, omdat het nog niet helemaal zeker is", vertelt hij. "Maar ja, zo blijft het tenminste nog een verassing voor onze stappers", zegt Noijen lachend.

Let op: leeftijd: 18+. De deuren zijn geopend van 23.00-04.30 uur. Gratis entree.

Megan Hanegraaf