Logo bosscheomroep.nl
Genieten van lekker eten, muziek en een ongedwongen sfeer tijdens Foodstock 's-Hertogenbosch. Foto: Maurice Vinken/www.kleurstof.eu.
Genieten van lekker eten, muziek en een ongedwongen sfeer tijdens Foodstock 's-Hertogenbosch. Foto: Maurice Vinken/www.kleurstof.eu. (Foto: )

Foodstock 2018

's-HERTOGENBOSCH – Na de vuurdoop in 2017 kon een vervolg van Foodstock niet uitblijven. Dit weekend kunnen bezoekers van vrijdag 20 t/m zondag 22 juli wederom genieten van eten, drinken en muziek op de Pettelaarse Schans. De toegang is gratis.

Foodstock is vier jaar geleden in het leven geroepen door FT Productions. De eerste editie vond plaats in Eindhoven. Inmiddels is Foodstock gegroeid naar 12 edities verspreid over heel Nederland. Wat onderscheidt het van vergelijkbare festivals? "Foodstock is een foodtruck festival dat naast eten ook een diversiteit aan dranken, kinderentertainment en uiteenlopende muziekstijlen aanbiedt", aldus Bart Tops van FD Productions. "Juist die diversiteit maakt ons uniek. Kenmerkend is verder de heerlijk ontspannen, ongedwongen sfeer waarin niks hoeft." Met een aanbod van 30 foodtrucks met Surinaams, Vietnamees, Spaans, Mexicaans, Aziatisch en nog veel meer kent Foodstock een breed aanbod uit allerlei werelddelen. Daarnaast is er sprake van een gevarieerd muziekprogramma.

Gevarieerd muziekprogramma
"We hebben het programma bewust erg breed gehouden met voor ieder wat wils", vult Davy Versfeld van FT Productions aan. "Op vrijdag starten we met het Disco Tropicana Soundsystem, zij zorgen voor een funky mix van disco, funky pop, urban en classics. Op zaterdag hebben we de hele dag TinWishTin met tussendoor van 18.00 tot 21.00 uur The Busquitos, een vierkoppige band die enkele jaren geleden de prijs voor beste straatband van Nederland binnensleepte. De laatste dag staat Dave Mochilero met een thuiswedstrijd en wederom TinWishTin op het programma. We besteden extra aandacht aan onze jongste gasten, zij kunnen zich vermaken op springkussens, bij de ballonenclown of de verschillende kinderactiviteiten bij Luna's caravan. Uiteindelijk moet iedereen van 0 tot 100 jaar zich op Foodstock kunnen amuseren."

De Pettelaarse Schans
Over de terugkeer naar 's-Hertogenbosch en de Pettelaarse Schans in het bijzonder meldt Versfeld het volgende: "Ons debuut hier vorig jaar begon zeer goed. De vrijdag was drukbezocht met een leuke sfeer, maar helaas gooide regen de laatste twee dagen roet in het eten. Gezien de zeer positieve vrijdag en de prachtige locatie wisten we al snel dat we in 2018 terug wilden komen. Wat ons betreft een match die we de komende jaren nog vaker zullen maken."

Openingstijden Foodstock: Vrijdag 20 juli 16.00 - 23.00 uur, zaterdag 21 juli 14.00 - 23.00 uur en zondag 22 juli 12.00 - 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.festival-foodstock.nl.

Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?