Logo bosscheomroep.nl
Het team van Hoortijd staat voor u klaar: v.l.n.r. Hilde van Helvoirt, Carla Vermeer, Suzan van Domburg, Michel Kloppenburg, Matthijs Fokkens en Rosanne Kuijpers. Foto: Michel van de Langenberg
Het team van Hoortijd staat voor u klaar: v.l.n.r. Hilde van Helvoirt, Carla Vermeer, Suzan van Domburg, Michel Kloppenburg, Matthijs Fokkens en Rosanne Kuijpers. Foto: Michel van de Langenberg

Open dag: neem een kijkje bij Hoortijd

's-HERTOGENBOSCH – Hoortijd is een zelfstandige en onafhankelijke audicien met vestigingen in 's-Hertogenbosch en Rosmalen. U kunt hier terecht voor hoortoestellen, gehoorbescherming en hoor hulpmiddelen. Op vrijdag 18 mei is er in de vestiging in Rosmalen een open dag. Hier kunt u kennismaken met Hoortijd en zich specifiek laten informeren over de allerkleinste, onzichtbare hoortoestellen.

Hoortoestellen worden steeds lichter en compacter. De Starkey Soundlens Synergy is het kleinste, onzichtbare hoortoestel dat in het oor gedragen kan worden. "Het is geschikt voor mensen met een licht tot gemiddeld gehoorverlies", vertellen audiciens Matthijs Fokkens en Suzan van Domburg. "Het toestel wordt volledig op maat gemaakt. Afhankelijk van de vorm en grootte van uw gehoorgang is niet te zien dat u het draagt. Zeker voor actieve gebruikers is het de perfecte oplossing, die zeer nauwkeurig kan worden ingesteld op uw gehoorverlies en persoonlijke wensen. Er zijn 3 uitvoeringen; i2400, 2400 en 2000. Met de iPhone of Android App kunt u het volume regelen en een ander luisterprogramma kiezen."

Enige Widex Premium Dealer in de regio 's-Hertogenbosch
Hoortijd verkoopt uiteraard nog meer hoortoestellen van alle gerenommeerde merken. Zo is de zaak Premium Dealer van Widex hoortoestellen. "Widex is een Deense fabrikant van hoortoestellen die alleen bij zelfstandige audiciens te verkrijgen zijn. Het feit dat we Premium Dealer zijn, betekent dat we over de noodzakelijke ervaring en deskundigheid beschikken om de hoortoestellen van Widex optimaal aan te passen. Daarnaast mogen we alle hooroplossingen van Widex leveren, ook de allernieuwste. Van oudsher wordt de geluidskwaliteit zeer gewaardeerd, specifiek door musici. Een van de nieuwste producten is de Widex Beyond, een hoortoestel dat rechtstreeks via de iPhone communiceert. Zo kunt u bijvoorbeeld met uw mobiele telefoon telefoneren en muziek luisteren via dit toestel. Het gebruiksgemak is groot. Het is bijvoorbeeld mogelijk om heel eenvoudig een locatie toe te voegen zodat het toestel automatisch de instellingen wijzigt bij een volgend bezoek aan deze plek."

Hoortijd is gevestigd in winkelcentrum De Rompert (naast de Jumbo), Rompertpassage 17 te 's-Hertogenbosch, 073-7114535, en aan Raadhuisstraat 3 te Rosmalen (naast de Rabobank), 073-7114586. Voor meer informatie: www.hoortijd.nl.

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?