Logo bosscheomroep.nl
Jolanda en haar vakkundige team staan klaar om uw huid te verbeteren Foto: Michel van de Langenberg
Jolanda en haar vakkundige team staan klaar om uw huid te verbeteren Foto: Michel van de Langenberg

Huidverbetering van top tot teen

's-HERTOGENBOSCH – Beauty Centre Jolanda biedt een enorme diversiteit aan schoonheidsbehandelingen voor het gezicht. "Wij werken heel gericht aan verbetering van uw huid. Daarnaast kunt u ook heerlijk ontspannen met een van onze wellness behandelingen", aldus Jolanda.

"Als mensen voor het eerst bij ons komen, beginnen we met een uitgebreide intake. Daarbij luisteren we goed wat de wensen zijn en vertellen we hoe we daar in tegemoet kunnen komen. Eerlijkheid staat voorop; we beloven geen wonderen en geven precies aan wat haalbaar is." Er wordt gewerkt met cosmeceuticals, dit zijn intensieve producten zoals Image Skincare, Décaar en Guinot. "Hiermee kun je veel bereiken als het gaat om huidverbetering. Ook mensen met specifieke huidproblemen, waaronder acne, couperose en pigmentvlekken, kunnen bij ons terecht." Verschillende behandelingen bij Beauty Centre Jolanda worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw (aanvullende) zorgverzekering. "Bijvoorbeeld de Peels van Image, die heel goed werken bij de behandeling van acne en van pigmentvlekken. Bij de aanpak van overbeharing kunnen we verschillende technieken inzetten; Intens Puls Light (IPL) en elektrisch ontharen."
Wilt u er in de zomer op uw best uit zien? Dan is dit hét moment om aan cryotherapie te beginnen. "Hiermee kunt u centimeters verliezen op de plekken waar u dat wilt. Wij raden een kuur van 7 behandelingen aan voor een optimaal effect. Deze kuur kost nu 550 i.p.v. 650 euro. Voor een proefbehandeling betaalt u 50 euro." Semipermanente make-up behoort eveneens tot de mogelijkheden, evenals de Henna kleuring van BrowTastic voor de wenkbrauwen. "Onze allround wenkbrauwstylistes passen deze nieuwe techniek toe, waardoor je langer plezier hebt van de kleur van je wenkbrauwen."
Sinds kort verkoopt Beauty Centre Jolanda in de salon tevens tanningscosmetica van het merk Marc Inbane, o.a. de award-winning natural tanning spray. Hiermee heb je snel en makkelijk een mooie, natuurlijk gebruinde huid. De spray bevat geen conserveringsmiddelen en parabenen en kan daardoor ook veilig gebruikt worden door mensen met een gevoelige huid. Goed om te weten: Op donderdag 14 juni is onze cosmetisch arts aanwezig met een leuke aanbieding voor hyaluronfillers en botox."

Beauty Centre Jolanda is gevestigd aan Speldenmakerstraat 8 te 's-Hertogenbosch, 073-6426419 of info@beautycentre-jolanda.nl. Er wordt alleen gewerkt op afspraak; ma t/m do 09.00-22.00 en vrij 09.00-17.00. Gratis parkeren is mogelijk voor de deur. Voor meer informatie: www.beautycentre-jolanda.nl.

Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Shopbox