Mosselfeesten en muziek in Middelburg

MIDDELBURG - De Mosselfeesten in Middelburg zijn een begrip op Walcheren en ver daarbuiten. Ook dit jaar zijn er weer Mosselfeesten; van donderdag 28 tot en met zaterdag 30 juli op de Vlasmarkt in Middelburg.

Drie dagen lang kan iedereen komen genieten van goede muziek, straatartiesten en natuurlijk van heerlijk eten. De deelnemers hebben allemaal een tent of terras buiten staan en serveren een eigen bereiding van de Zeeuwse mossel. Daarnaast is er ook onder ander een palingroker aanwezig en worden verse oesters gestoken en geserveerd.

Er is ook volop muziek tijdens de Mosselfeesten. Donderdag speelt van 14.00 tot 24.00 uur bij Café Bommel een surprise band. Vanaf 22.00 uur draait DJ Wilfred muziek uit de jaren 70, 80 en 90 bij De Mug en DJ Sahara vs Dj Wagonman bij Kaffee 't Hof. Vrijdag vanaf 22.00 uur speelt bij De Mug Dedication to the '70, Hoodoo Monks and the Black Mambo Boogie bij Kaffee 't Hof en de Cia Coverband bij Café Bardot. Zaterdag staat vanaf 22.00 uur de band Walk with Sally bij De Mug, Dr. Buzz speelt om 17.00 uur bij Kaffee 't Hof en 5-0 Matic's is vanaf 21.30 te zien bij Café Bardot.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding