Logo bosscheomroep.nl
Karin Bloemen is terug met haar succesvolle theatervoorstelling 'Volle bloei'Foto: Rob Becker
Karin Bloemen is terug met haar succesvolle theatervoorstelling 'Volle bloei'Foto: Rob Becker

Karin Bloemen in 'Volle bloei'

's-HERTOGENBOSCH – Op zaterdag 31 maart is Karin Bloemen terug met haar succesvolle theatervoorstelling 'Volle bloei' (reprise)! Wanneer ben je in de bloei van je leven? De een ontluikt al in zijn jonge jaren, voor de ander begint het leven na zijn veertigste en sommige mensen lijken tot hun pensioen in de knop te staan. Karin Bloemen trakteert in deze wervelende show op een avond vol energie en inspiratie, zodat de bezoeker als herboren de zaal verlaat. Want de bloei van het leven, dat is nu!

In 'Volle Bloei' zet Karin Bloemen al haar talenten in: ze zingt vanuit de grond van haar hart, maakt grappen en pakt misschien zelfs haar dirigeerstokje er wel bij, want ook dat heeft ze inmiddels onder de knie. Ach ja, wie houdt er nou niet van La Bloemen in volle bloei? Het Noord Hollands Dagblad in ieder geval wel: "Ze komt met nóg betere liedjes, nóg mooiere kostuums en brengt nóg meer spektakel met licht en decor." Ook het NRC is enthousiast over Bloemen: "In een geestige scène in haar programma 'Volle Bloei' speelt Karin Bloemen een agressieve, Engelse lerares die ons op overdonderende wijze vertelt hoe je famous wordt. Als deze vrouw daarna MC Hammer doet is het feest compleet."

Lokaal talent
Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, geeft Karin in elke voorstelling een lokaal talent de mogelijkheid om een nummer te komen zingen. Haar oproep ging in 's-Hertogenbosch en omgeving volledig viral. Uit tal van inzendingen is de twintigjarige Fenne uit Boxtel geselecteerd als jong muzikaal talent uit omgeving Den Bosch. Zij mag samen met Karin een lied zingen!

Publieksreacties
Wat een mooie avond. Veel muziek, veel gelachen. Heerlijk! ****

Wat een super mooie en krachtige stem heeft ze toch! Heb genoten van de liederen en enorm gelachen om de grappen. Mooie mix in de show! *****

Karin Bloemen is zaterdag 31 maart te zien in Theater aan de Parade met de reprise van 'Volle Bloei'. Voor meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.

Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Shopbox