Logo bosscheomroep.nl
In maart is The Three Degrees in 's-Hertogenbosch. Foto: Jar Productions
In maart is The Three Degrees in 's-Hertogenbosch. Foto: Jar Productions

Win een VIP-arrangement voor seventies sensatie The Three Degrees

's-HERTOGENBOSCH – Woensdag 14 maart is het zover! De originele souldiva's van The Three Degrees zullen slechts enkele dagen in Nederland zijn als onderdeel van hun wereldtournee 'When Will I See You Again' en 's-Hertogenbosch is één van de vijf gelukkige steden die de dames aandoen. Doe mee aan de prijsvraag en maak kans een VIP-arrangement voor dit concert.

Met hits als 'Dirty Ol' Man', 'When Will I See You Again' en 'Take Good Care of Yourself' veroverden ze in de jaren '70 de hitlijsten. Maar liefst twaalf singles van The Three Degrees bereikten de Nederlandse Top 40; 'Dirty Ol' Man' stond zelfs drie weken lang op nummer 1. En The Three Degrees toeren nog steeds de hele wereld over. Op woensdag 14 maart zullen de dames - met hun soulvolle stemmen, mooie jurken en choreografie - een fantastische show neerzetten in Theater aan de Parade.

Maak kans op een VIP-arrangement voor twee personen
Exclusief onder lezers van de Bossche Omroep wordt een speciaal VIP-arrangement verloot voor The Three Degrees. Met het VIP arrangement ontvangt u twee toegangskaartjes voor het concert van The Three Degrees in Theater aan de Parade en wordt u de hele avond in de watten gelegd: er wordt een VIP tafeltje gereserveerd en gezorgd voor een warm onthaal met koffie, thee en iets lekkers. Na afloop van de show ontvangt u een drankje naar keuze en eenplateau met lekkere hapjes. Noem om kans te maken een lied waarmee The Three Degrees in de jaren zeventig de Nederlandse Top 10 wist te bereiken. Stuur uw antwoord vóór 27 februari naarinfo@theateraandeparade.nl o.v.v. Winactie The Three Degrees. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

The Three Degrees staan op woensdag 14 maart in Theater aan de Parade. Voor meer informatie en kaarten: theateraandeparade.nl.

Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Shopbox