Logo bosscheomroep.nl
Erol van den Bergh Foto: Niek Geneuglijk
Erol van den Bergh Foto: Niek Geneuglijk

Dinnershow Helemaal Heppie

ENGELEN – Op zaterdag 27 januari 2018 vindt in de Engelenburcht een bijzondere avond plaats. Erol van den Bergh en Nicky Shee organiseren dan de Dinnershow Helemaal Heppie. Een avond vol verrassing, muziek, gezelligheid en een culinair diner. Het doel; een bedrag van minimaal 3.000 euro inzamelen voor Het Vergeten Kind, een stichting die zich inzet voor de ruim 100.000 kinderen in Nederland die opgroeien in een moeilijke thuissituatie.

Vrienden Erol en Nicky hebben beiden een horeca achtergrond en leerden elkaar kennen toen ze werkten bij ff Swanjéé. "In januari 2017 ben ik heel ziek geweest", vertelt Erol. "Ik had een zware depressie en burn-out, en kreeg verschillende epileptische aanvallen. Daar heb ik lang van moeten herstellen. Ik kwam op het idee om een dinnershow voor het goede doel te organiseren als manier om weer een beetje terug te komen in mijn dagelijkse ritme." Nicky sloot zich maar al te graag aan bij het initiatief en Maarten Hoogaars, directeur van de Engelenburcht, was meteen enthousiast. "Ik leg de lat graag hoog, dus ik opteerde meteen voor de grote zaal, met plek voor 150 personen. Maarten stemde daar gelukkig in toe."

Sponsoren en vrijwilligers
Het was niet makkelijk maar uiteindelijk hebben Erol en Nicky circa 62 sponsoren bereid gevonden het event te ondersteunen. Daarnaast werkt een groot team van vrijwilligers mee in de opbouw, afbouw, koken en bediening. Zij zijn allemaal afkomstig uit mijn eigen netwerk in de horeca." Speciale dank gaat naar Geert de Vries, verantwoordelijk voor het geluid. "Zonder hem waren de totale kosten zo hoog geworden dat we de dinnershow niet hadden kunnen organiseren."

Een avondvullend programma
Van ieder verkocht kaartje voor de 'Dinnershow Helemaal Heppie' gaat 20 euro naar stichting Het Vergeten Kind. "Gasten krijgen hiervoor een avondvullend programma voorgeschoteld waar verschillende artiesten hun medewerking aan verlenen, o.a. Valentine Berning, Sanne Mallant (Voice of Holland), Salome Terstall (Voice of Kids), LifeDance, De Praktijk en Happy Hart Koor. Verder zullen diverse dansgroepen van Balletstudio Geraldine optreden. Geniet van een culinair 4-gangendiner met onbeperkte dranken, entertainment in de verrassende show 'Helemaal Heppie', een loterij met spectaculaire prijzen en een swingende 'After Dinner Party'."

Het Vergeten Kind
Stichting Het Vergeten Kind kan alle steun goed gebruiken. In Nederland zijn er zeker 100.000 kinderen die opgroeien in een moeilijke thuissituatie. Bij ruim de helft van deze kinderen is de thuissituatie zo moeilijk dat zij niet meer thuis kunnen wonen. De stichting zorgt ervoor dat deze kinderen uit hun isolement worden gehaald, zich kunnen ontwikkelen zoals een kind zich hoort te ontwikkelen en zich ook weer simpelweg kind mogen voelen. "Ik weet uit eigen ervaring hoe het is en heb ervaren dat je goed geholpen kunt worden als je terecht komt bij de juiste instanties. Wat Nicky en mij betreft blijft het hier niet bij. We gaan in 2018 een eigen stichting, Culivent, opzetten van waaruit we in de toekomst nog meer evenementen gaan organiseren!"

Tickets voor Dinnershow Helemaal Heppie zijn te koop voor € 78 p.p. en zijn verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/heppie. Houd ook de Facebook pagina in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?