Logo bosscheomroep.nl
Een groep kameraden bestaat uit jong en oud
Een groep kameraden bestaat uit jong en oud

PubQuiz 'Bij Katrien' met hits van toen en beats van nu

's-HERTOGENBOSCH - Kameraden brengt contact tussen jonge en oude mensen terug in het straatbeeld. Zondagmiddag 10 december organiseert Kameraden de eerste editie van het Kameraden Café bij 'Bij Katrien'. Het Kameraden Café staat geheel in het teken van een muzikale PubQuiz. Twintigers en tachtigers testen elkaars kennis over oude hits en nieuwe beats.

Het Kameraden Café opent om 15.00 haar deuren bij "Bij Katrien' aan de Triniteitsstraat 19 in 's-Hertogenbosch. De PubQuiz start om 15.30. Een DJ laat tot 16.30 uur oude herinneringen herleven met de mooiste vinylplaten. Het Kameraden Café is bedoeld voor jonge en oude mensen die het leuk vinden om elkaar te ontmoeten. "De grootste kans op het winnen van de PubQuiz krijg je door als jongeren en ouderen samen te werken", legt mede initiatiefnemer Rob van Doleweerd uit. "Ieder heeft kennis van zijn eigen tijd." Jong en oud is welkom, alleen of met een groep. De toegang bedraagt €2,50 en er zijn gratis lekkere hapjes.

In iedere oudere zit een jongere met ervaring
Kameraden is een sociaal initiatief om contact tussen oude en jonge mensen weer heel gewoon te maken. Hiervoor brengt Kameraden ouderen in contact met groepjes jonge mensen, die wekelijks om de beurt iets gezelligs doen met de oudere. Rob van Doleweerd: "Ouderen en jongeren hebben meer met elkaar gemeen dan je denkt. Want iedere oudere is ooit jong geweest. Het is jammer dat er weinig fysieke plekken zijn waar oude en jonge mensen elkaar als vanzelfsprekend ontmoeten. Vandaar dat wij het Kameraden Café zijn gestart. Deelname aan Kameraden is een investering in jezelf. Je doet er veel extra kennis en ervaring mee op. Want in oudere zit een jongere met ervaring." Het kameraden Café wordt mede mogelijk gemaakt door 'Bij Katrien'. Bij Katrien verbindt, laat mensen weer stralen en verzacht de Bossche binnenstad.

Meer informatie kijk op kameraden.nl of bijkatrien.com

Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?