Logo bosscheomroep.nl

Win kaarten voor Moeders en Zonen

's-HERTOGENBOSCH - Dé toneelhit van het vorige seizoen is weer terug in Theater aan de Parade: Moeders en Zonen. Vorig jaar tot op de laatste stoel uitverkocht. Freek Bartels, Paul de Leeuw en Anne Wil Blankers schitteren in dit aangrijpende stuk.

In 'Moeders en Zonen' bezoekt moeder Katherine (Anne Wil Blankers) Cal (Paul de Leeuw), de ex-partner van haar overleden zoon. Vervuld van boosheid, jaloezie, rouw en liefde voor haar zoon gaat Katherine de confrontatie met Cal aan. Die is inmiddels getrouwd met Will (Freek Bartels). De ontmoeting met Cal is het startpunt van een modern stuk over de zoektocht naar de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving.

Lezersactie
De Bossche Omroep stelt in samenwerking met Theater aan de Parade 2x2 kaarten beschikbaar. Om kans te maken op de kaarten kunt u een e-mail sturen met contactgegevens naar: info@theateraandeparade.nl. Mocht u geselecteerd worden, dan neemt het theater contact met u op.

Reageer als eerste
Meer berichten

Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 98.500 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

…De Bossche Omroep naast ’s-Hertogenbosch ook in Vught, Sint-Michielsgestel, Kerkdriel, Hedel en veel meer plaatsen verschijnt?