De BiebApp: lenen bij de bibliotheek zonder abonnementt

Bij Huis73 kun je nu boeken, muziek en films lenen zonder dat je lid hoeft te zijn van de bibliotheek. Met de BiebApp kun je met jouw smartphone lenen en betaal je per uitlening. 

Den Bosch - De BiebApp is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store. Tijdens de actieperiode, van juni tot en met augustus is de eerste uitlening gratis. Na registratie kun je direct lenen in alle bibliotheekvestigingen van Huis73: Den Bosch, Rosmalen, Boxtel, Vught, Berlicum en Sint-Michielsgestel. De medewerkers van de bibliotheek helpen nieuwe gebruikers graag op weg.

Wat is de BiebApp?

De BiebApp is geschikt voor Android en IOS. Het werkt heel eenvoudig: registreren, lenen en daarna betalen via Ideal. Een uitlening kost 2 euro en boeken mag je vier weken houden. Kijk voor alle voorwaarden op: www.huis73.nl/biebapp. De app zelf is gratis, registreren ook, je betaalt alleen voor de uitlening.

Succesvolle pilot

De app is ontwikkeld naar een idee van coördinator ICT bij Bibliotheek Waterland. De reacties van gebruikers in Waterland waren dermate positief dat besloten is de app verder te ontwikkelen. Nu is deze ook beschikbaar bij Huis73. De BiebApp is onder andere ideaal voor jongeren en studenten die wel gebruik maken van onze studie- en werkplekken, maar geen lid zijn van de bibliotheek.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding