Coop Berlicum opent met nieuwe servicecorner en DA select

Supermarkt Coop aan het Mercuriusplein in Berlicum sluit zondag 30 mei haar deuren. Om na een verbouwing op vrijdag 4 juni weer te heropenen met een nieuwe versafdeling, een nieuwe servicecorner en een DA Select.

Berlicum - “Het entreegebied ondergaat een facelift”, zegt supermarktmanager Freek Rikken. “Dit wordt ruimer van opzet. In de nieuwe servicecorner vinden klanten een PostNL-pakketpunt, een oplaadpunt voor de OV-chipkaart, de bloemenafdeling en een verkooppunt voor Nederlandse loterijen.”

Drogisterij

Daarnaast komt vooraan in de winkel een DA select: een compacte drogisterij op veertig vierkante meter. Freek: “DA select heeft een eigen gediplomeerd medewerker voor advies en verkoop.” Ook moet een nieuw kassagebied zorgen voor een snellere doorstroom. “We krijgen vier plekken waar klanten via zelfscan hun boodschappen af kunnen rekenen. Het is een aanvulling op de gewone, bemande kassa’s.”

Borrelhoek

Coop Berlicum krijgt ook een nieuw versplein. “Dat houdt in dat we een compleet nieuwe, grotere AGF-afdeling krijgen, met een ruimer assortiment gemaksproducten”, legt Freek uit. “De broodafdeling wordt ook ruimer. De eigen slagerij maakt plaats voor een nieuwe, complete afdeling met vlees-, vis- en vegetarische producten. Tot slot verhuist de slijterij naar achter in de winkel en vormt een ‘borrelhoek’ met de afdeling wijn en bier.”

De verbouwing begon klein, maar werd volgens de supermarktmanager steeds ingrijpender. “Wij zijn blij met alle veranderingen die op stapel staan. En we hebben alle vertrouwen dat onze klanten dat straks ook zijn.” De verbouwde Coop Berlicum opent vrijdag 4 juni om 17:00 uur de deuren.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding