<p>Team Infra van het Koning Willem 1 College.</p>

Team Infra van het Koning Willem 1 College.

Team Infra KW1C tweede bij verkiezing Onderwijsteam van het Jaar 2021

Team Infra van de Middelbare Techniek School van het Koning Willem I College heeft de tweede prijs gewonnen in de landelijke wedstrijd ‘Onderwijsteam van het Jaar’. Die bekendmaking was maandag 17 mei het hoogtepunt van de verkiezing die voor de tweede keer gehouden werd door de Beroepsvereniging Opleiders MBO (BVMBO) en de Algemene Onderwijsbond (AOb).

Den Bosch - Volgens de Bossche opleiding was een spannende strijd. Van ruim zeventig nominaties mochten de tien beste teams zich online presenteren aan een beroepsjury. Team Infra was genomineerd vanwege het toekomstgerichte onderwijs. Daarmee wil de opleiding de behoeftes van studenten en het werkveld op elkaar laten aansluiten.

‘Blij als we weg zijn’

“Wij zijn ontzettend blij met deze erkenning”, zegt teamvertegenwoordiger Mark van Esch. “Infra is een belangrijk vakgebied dat niet meer weg te denken is. Wat we doen is vaak ondergronds en daardoor minder zichtbaar. Eigenlijk is men vaak pas blij als wij weg zijn. Daarom is het goed dat het vakgebied en ons team nu even in de spotlight worden gezet”.

Bestuursvoorzitter Jos van Kessel van het Koning Willem I College is trots op Team Infra en de betrokken partners. “Samen weten zij al jaren innovatieve en praktijkgerichte opleidingen te realiseren, die de studenten optimaal voorbereiden op de uitdagingen in de praktijk. Team Infra is het beste onderwijsteam van Brabant en tweede van Nederland. Een ontzettend knappe prestatie!”

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding