<p>Indy Flokstra, winnares van de vlaggenwedstrijd.</p>

Indy Flokstra, winnares van de vlaggenwedstrijd.

(Foto: )

Vlag hangt uit bij Flik-Flak: eindelijk weer binnensport

Ook bij sportclub Flik-Flak mag er sinds woensdag 19 mei weer binnen gesport worden. En daarom hing buiten de vlag uit terwijl binnen de eerste lessen feestelijk werden hervat. En niet zomaar een vlag.

Den Bosch - Ook tijdens de sluiting van de sporthal heeft Flik-Flak niet stilgezeten. Zo waren er tijdens de versoepelingen mogelijkheden om buiten op het plein coronaproof lessen te verzorgen. Als de weersvoorspelling een beetje meezat, konden er toestellen en materialen uitgezet worden. Wanneer het regende werden er als alternatief online lessen gegeven. Voor de jongste leden waren er online beweeg- en knutselactiviteiten. Sinds het najaar werden er wekelijks beweegspellen en sportoefeningen meegegeven aan de leden om zo thuis toch gezond te blijven bewegen.

Maar binnen sporten in de vertrouwde sporthal blijft natuurlijk het beste. Om dat te vieren schreef Flik-Flak een ontwerpwedstrijd voor een vlag uit. Indy Flokstra stuurde een bontgekleurd ontwerp voor een vlag in, die door de jury als winnaar gekozen werd. En zo wapperde de vlag van Indy buiten, terwijl er binnen weer gesport werd.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding