<p>Theater aan de Parade presenteert: &#39;TITANIC de musical&#39;</p>

Theater aan de Parade presenteert: 'TITANIC de musical'

Nu in verkoop: ‘TITANIC de musical’

TITANIC de musical: Gegarandeerd een onvergetelijke avond uit

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort Titanic tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. Een meeslepend verhaal over hoop, liefde en ambitie. Deze indrukwekkende musical met iconische muziek, een live-orkest en een 25 man sterke cast komt op 27 en 28 mei 2022 naar Theater aan de Parade, op haar locatie HAL8 in de Brabanthallen.

10 april 1912. Op deze dag vertrok het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld uit de haven van Southampton. Bestemming: New York. De 1301 passagiers beginnen aan de reis van hun leven, klaar voor een nieuwe start vol toekomstdromen. Niet wetende dat de reis aan boord van Titanic uitmondt in een strijd met het water.

Beleef de laatste dagen en uren van het meest iconische schip ter wereld. Met niemand minder dan René van Kooten, Dennis Willekens, Mariska van Kolck en Marijn Brouwers belooft dit een avond te worden om nooit te vergeten.

‘TITANIC de musical’ is te zien op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2022 in HAL8, grote zaal in de Brabanthallen. Meer informatie vind je op

theateraandeparade.nl

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding