Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor afzwaaiende collega

Tini Voets gaat deze maand met pensioen, maar niet voordat collega Jacqueline Jansen hem met de Bossche Bol XL in het zonnetje zet.

“Ik wil graag mijn collega Tini verrassen met een Bossche Bol XL. Tini werkt al meer dan 40 jaar bij de gemeente ‘s-Hertogenbosch en gaat op 20 mei met groot verlof! Pensioen. Veel inwoners van de gemeente ‘s-Hertogenbosch kennen Tini. Hij werkte jaren in het groen van onze mooie stad en daarna was hij veel buiten te vinden als toezichthouder Groen. Ik heb ruim 30 jaar, met veel plezier, met Tini gewerkt. Wij zaten ook in het bestuur van de Personeelsvereniging “Eerst Koffie!” van de gemeente ‘s-Hertogenbosch en hebben samen veel activiteiten georganiseerd. In de tijd dat wij nu thuis moeten werken, zijn er veel ‘oudere’ collega’s met pensioen gegaan. Tini is één van hen. Wat zal ik die collega’s missen!”

- Jacqueline

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo’n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding