Foto:
bossche bol xl Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor zus en zwager

Marianne van de Grint wil graag haar zus Ans en zwager Hans verrassen met een Bossche Bol XL. Dit omdat beiden dag en nacht klaarstaan voor iedereen in hun omgeving. Familie voorop!

“Altijd is er plaats aan hun eettafel om een vorkje mee te pikken”, licht Marianne desgevraagd toe: “En als ik het even moeilijk heb in deze lastige tijd, dan kan ik altijd even met Ans bellen om er rustig met haar over te praten, waarna ik weer opgelucht verder kan. Ook voor mijn andere zus staat ze dag en nacht klaar. Bijvoorbeeld om haar overal naartoe te brengen.” Het leuke is bovendien dat zowel Ans als Hans allebei gek zijn op Bossche Bollen. “Vandaar dat ik Ans en Hans nomineer voor de Bossche Bol XL van deze week”, aldus Marianne.

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo’n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie@bosscheomroep.nl.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding