<p>Livestream Ouders in de Branding: &lsquo;Hoe lukt het afstandsleren aan de keukentafel?&rsquo;</p>

Livestream Ouders in de Branding: ‘Hoe lukt het afstandsleren aan de keukentafel?’

(Foto: Koning Willem I College)

Hoe lukt het afstandsleren aan de keukentafel?

Op woensdag 21 april presenteert het Koning Willem I College de livestream ‘Ouders in de Branding’. Dit keer met het thema ‘Hoe lukt het afstandsleren aan de keukentafel?’ De livestream is gratis en voor iedereen toegankelijk.

DEN BOSCH - Vorig jaar in oktober zond het Koning Willem I College een livestream uit voor ouders van studenten: ‘Ouders in de Branding: Bewegen en begrenzen in tijden van Corona’. Dit leidde tot zulke mooie gesprekken over onderwerpen die breed leven, dat het college heeft besloten om de komende editie van het evenement openbaar uit te zenden.

In een tijd waarin corona het onderwijs heeft veranderd, leven veel vragen bij studenten en ouders. Vragen van studenten beantwoorden we in het contact dat ze hebben met hun leraren. Ook ouders willen wij antwoord geven op een aantal bij ons bekende vragen. Onderwerpen als online-onderwijs, motivatie en welbevinden van de student komen aan bod. Vier ouders van studenten van verschillende opleidingen gaan hierover in dialoog met experts van het college.

De experts maakten allen de transitie van fysiek naar online onderwijs van dichtbij mee en zien dat het onderwijs onder de corona-maatregelen te lijden heeft. Het vraagt veel van studenten. Leraren en ouders kunnen hierin een verschil maken. Betrokkenheid is hierbij een voorwaarde.

De gespreksrondes staan onder leiding van Josée Bours, directeur van de Academie voor Teaching & Learning van het Koning Willem I College. De experts die aanschuiven zijn Jos van Kessel, voorzitter van het College van Bestuur, Jolande Tazelaar, directeur van de onderwijsafdeling Assistenten Gezondheidszorg en Audrey Verhagen, lerares Marketing & Communicatie.

Ouders in de Branding ‘Hoe lukt het afstandsleren aan de keukentafel’ is woensdag 21 april van 19.00 tot 19.45 uur te volgen via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=ma0eXMDc3js. Daarnaast hebben kijkers de mogelijkheid om vragen te stellen via de live-chat. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis!

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding