Foto:
Column

The Voice of Den Bosch

Dat Den Bosch veel talent heeft, weten we natuurlijk al lang. Dit jaar was het ook duidelijk voor de kijkers van The Voice of Holland, want daar deden maar liefst twee Bosschenaren aan mee. René Jonker overleefde de battles en kwam in het team van Jan Smit terecht. Hij houdt van nummers gezongen door mannen die het leven kennen en het met doorleefde stem zingen, zoals Ramses Shaffy en Jacques Brel. Helaas koos zijn coach in de tweede ronde, de battles, voor zijn tegenstander Jasper en eindigde het avontuur.

Door Lisette Broess-Croonen

De jonge Bram had in tegenstelling tot Jonker helemaal nog geen podiumervaring. Toch wist hij alle coaches te raken met zijn muziek, waarin hij veel gevoel legt. Hij koos voor Anouk omdat die hem het meest kon leren. Het was een goede keuze, want hij hield het vol tot de knock-outs. 

Maar Anouk had opnieuw een ijzersterk team en kon maar twee kandidaten meenemen naar de liveshows. Met zichtbare moeite liet ze Bram gaan. Die hield echter toch een positief gevoel over aan zijn deelname. “Ik heb mijn stem kunnen laten horen en heb er heel veel van geleerd. Het is gaaf dat dit gelukt is.”

Beide mannen hebben de liveshows niet gehaald, maar wel laten horen dat ze kunnen zingen. Ze willen ook graag doorgaan in de muziek. Hopelijk vinden ze een andere weg naar een podium zodat we nog vaker van ze kunnen genieten en een extra reden hebben om trots te zijn op onze stad.

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding