<p><span lang="NL-BE">Van links naar rechts: Wendy van der Valk, Vincent van der Valk, Tiana van der Valk, Toos van der Valk, Gert-jan van der Valk op de bovenste verdieping van het nieuwe hotel.</span>&nbsp;</p>

Van links naar rechts: Wendy van der Valk, Vincent van der Valk, Tiana van der Valk, Toos van der Valk, Gert-jan van der Valk op de bovenste verdieping van het nieuwe hotel. 

(Foto: Henk van Esch Fotografie )

Vier generaties Van der Valk vieren hoogste punt Hotel Nuland-‘s-Hertogenbosch

De nieuwbouw van het Van der Valk Hotel in Nuland heeft het hoogste punt bereikt. Om dat te vieren namen vier generaties van de Van der Valk-familie een kijkje op de nieuwbouw langs de A59 in Nuland.  

Nuland - Eind 2019 werd er gestart met de grootse nieuwbouwplannen van het hotel, gelegen aan de snelweg A59. Het huidige hotel maakt plaats voor moderne nieuwbouw. “We zijn erg trots en ontzettend dankbaar dat we ondanks deze moeilijke tijden toch de bouw van ons nieuwe hotel kunnen doorzetten en dat er straks een gloednieuw hotel staat”, vertelt general manager Wendy van der Valk. “Ruim 50 jaar bouwen we hier in Nuland aan ons mooie familiebedrijf. Dit is voor ons echt een mijlpaal en maakt het vandaag ook extra speciaal, omdat we hier met vier generaties bij aanwezig kunnen zijn.” 

“Naar alle verwachtingen zal het nieuwe hoofdgebouw waarschijnlijk geopend worden in het vroege najaar van 2021”

Het nieuwe hotel telt vier verdiepingen en een grote glazen vide. Op de begane grond opent straks Gerrit’s à la carte restaurant, een livecookingrestaurant, een hotelbar, privatediningroom en een sushibar/restaurant. Op de eerste verdieping is een congrescentrum met multifunctionele zalen. Verder heeft het hotel straks ruim 135 hotelkamers waarvan twaalf themasuites met sauna of jacuzzi, casino en fitness en wellnessfaciliteiten. De verwachting is dat het hotel in het vroege najaar van 2021 opent. Tot die tijd blijft het hotel nog steeds geopend en bevindt het restaurant en de receptie zich in de aangrenzende pop-up locatie ‘De Valk Next Door’. 

Opening 2021 

De komst van de coronapandemie heeft voor de nieuwbouw van het hotel wel voor extra uitdagingen gezorgd. “We hebben intensief overleg gehad met alle betrokken partijen om er samen voor te zorgen dat de bouw toch op een veilige manier voorgezet kon worden. Tijdens de lockdowns dokterden we oplossingen uit om de impact op de planning zoveel mogelijk te beperken. De bouw ligt nu gelukkig weer op schema en naar alle verwachtingen zal het nieuwe hoofdgebouw waarschijnlijk geopend worden in het vroege najaar van 2021”, aldus Wendy van der Valk 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding