Theater ‘on demand’; ook Theater Artemis doet mee


<p>Ren&eacute; van &#39;t Hof in &#39;De man die alles weet&#39;.</p>

René van 't Hof in 'De man die alles weet'.

(Foto: Phile Deprez)

Theater ‘on demand’; ook Theater Artemis doet mee

‘Click ‘n collect’,  kerstbomendrive-tru’s en balkoncerten; de coronacrisis brengt ons een hoop nieuwe concepten en woorden. Ook theaters vinden nieuwe vormen om hun vermaak aan de man te brengen. Met theater ‘on demand’ bieden theatergezelschappen hun voorstellingen in de woonkamers aan, ook het Bossche Theater Artemis doet mee.  

Den Bosch - Dat doet het Bossche theatergezelschap via het online platform Podiumkids Thuis, als een van de achttien professionele jeugdgezelschappen die hun digitale registraties bundelden. In de kerstvakantie trok het platform honderden kijkers bij familievoorstellingen voor 3+ tot en met 10+. 

Toch een kinderpubliek

De gezelschappen hebben hun tournees moeten stilleggen tot nader order, premières en producties moeten annuleren. Met Podiumkids Thuis bereiken zij toch het kinderpubliek. De voorstellingen worden aangeboden voor een prijs van 2,99 euro. 

Stad en land

Vanuit Den Bosch zijn de voorstellingen ‘De man die alles weet’ en ‘Oorlog’ op het platform te vinden. Daarnaast bieden gezelschappen uit het hele land hun shows aan en wordt het aanbod geregeld ververst. 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Wist u dat?


… De Bossche Omroep wekelijks bij zo’n 99.200 adressen op de mat valt?

…En daarnaast ook online erg vaak gelezen wordt?

…De Bossche Omroep al sinds 1957 wekelijks gedrukt en verspreid wordt?

Afbeelding